7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ήττα ΣΟΚ... από τα μικρά του Παμβλαχιακού

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 8η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με τον Παμβλαχιακό, στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  -  ΠΑΜΒΛΑΧΙΑΚΟΣ   0-4

Στο 1ο ημίχρονο και στο 8' το πλασέ του Ζαχαριάδη περνάει λίγο άουτ, μετά από την κάθετη μπαλιά του Οκταπότη. Στο 12' πρώτο σοκ, σουτ του Πεγουτλίδη μέσα από την περιοχή και ΓΚΟΛ για το 0-1. Στο 16' δεύτερο σοκ, λάθος στο κέντρο ο Παπάζογλου ξεχύνεται μπροστά και βγάζει κάθετη μπαλιά στο Χατζησαββίδη που πλασάρει και κάνει το ΓΚΟΛ για το 0-2. Στο 25' σουτ του Ζαχαριάδη άουτ. Στο 27' κεφαλιά από το Ζαχαριάδη και πάλι άουτ. Στο 28' δυνατό σουτ από το Σιάμη Στ. αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 30' σέντρα σουτ του Stoyan η μπάλα πάει στο Ζαχαριάδη που κάνει το σουτ, η μπάλα παίρνει φάλτσα και περνάει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 42' νέο τρίτο σοκ, ενώ όλοι ασχολούνται για οφσάιντ ο Πεγουτλίδης που πήρε τη μπάλα, μπαίνει μέσα στην περιοχή και πλασάρει στην κλειστή γωνία τον τερματοφύλακα μας Τσιντσάρη για να κάνει το ΓΚΟΛ και το 0-3.Στο 43' κεφαλιά του Κεχλιμπάρη από εκτέλεση κόρνερ και η μπάλα πάει στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνουν οι αμυντικοί. Στο 44' σέντρα από δεξιά του Κεχλιμπάρη και ενώ η μπάλα πάει για άουτ με ανάποδο ψαλίδι ο Stoyan τη φέρνει μέσα και στο σημείο που είναι ο Ζαχαριάδης και στο μισό μέτρο από το τέρμα, ακουμπάει τη μπάλα και αυτή πάει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 46' αλλαγή Σπαχής Γ. αντί Μανδέλας Ι. Στο 50' σουτ του Σιάμη Στ. και η μπάλα άουτ. Στο 52' σουτ του Ζαχαριάδη άουτ. Στο 53' νέο σουτ του Ζαχαριάδη άουτ. Στο 55' σουτ του Κεχλιμπάρη άουτ. Στο 60' σουτ του Ζαχαριάδη αποκρούει ο τερματοφύλακας κόρνερ. Στο 64' πάλι κόρνερ από σουτ του Ζαχαριάδη. Στο 66' απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κεχλιμπάρη αποκρούει ο τερματοφύλακας κόρνερ. Στο 70' νέο σουτ από το Ζαχαριάδη και πάλι άουτ. Στο 72' χάνει μοναδική ευκαιρία ο Παμβλαχιακός. Στο 73' μπαίνει από δεξιά ο Ράμναλης κάνει το ένα-δύο με το Σπαχή και ο Ράμναλης κάνει το διαγώνιο σουτ πλασέ και η μπάλα πάει στην αντίθετη συμβολή των δοκαριών. Στο 75' σουτ του Stoyan αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 78' κάνοντας πολλά μέτρα και αποφεύγοντας αντιπάλους μπαίνει στην περιοχή ο Κουλιάλης αλλά το σουτ του χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και πάει άουτ. Στο 81' σουτ του Σπαχή άουτ. Στο 87' το σοκ ολοκληρώθηκε με το ΓΚΟΛ και 0-4 από το Μανασή με ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Τελικό Αποτέλεσμα: 0-4

Αλλαγές: Σπαχής Γ. αντί Μανδέλα Ι.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Κουλιάλης Δ.
  3. Μανδέλας Ι.
  4. Λιόσιος Δ.
  5. Ράμναλης Γ.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Σιάμης Στ..
  8. Κεχλιμπάρης Γ.
  9. Ζαχαριάδης Γ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Nikolakiev S.
  12. Σπαχής Ι.
  13. Τσιντσάρης Πασχ.
  14. Γκένιος Δ.
  15. Σλιάκας Γ.
  16. Σπαχής Γ.
  17. Χίτζιος Αθ.
  18. Μπιλιούμπασης Ν.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου