7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Στο ίδιο Έργο Θεατές & νέα Ήττα

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 7η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με το Στρυμών Στρυμονικού, στην έδρα τους. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ  -  ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ   1-0

Στο 1ο ημίχρονο και στο 14' σουτ του Σιάμη Στ. λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι, άουτ. Στο 33' σουτ του Ζαχαριάδη αποκρούει ο τερματοφύλακας του Στρυμονικού. Στο 34' νέο σουτ από τον Οκταπότη αποκρούει και πάλι ο τερματοφύλακας. Στο 40' σέντρα βαθιά του Οκταπότη η μπάλα φεύγει από τον τερματοφύλακα ο Ζαχαριάδης στρώνει στο Σιάμη Ι. αλλά το σουτ του πάει άουτ. Στο 43' ευκαιρία για το Στρυμονικό , αλλά το σουτ του επιθετικού πάει άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 53' σέντρα του Αλικότση ωραία κεφαλιά του Σιάμη Ι., αλλά η μπάλα πάει στο οριζόντιο δοκάρι και οι αμυντικοί διώχνουν τη μπάλα. Στο 55' νέα κεφαλιά αυτή τη φορά από το Ζαχαριάδη και άουτ. Στο 61' το Στρυμονικό χάνει τετ-α-τετ άουτ. Στο 65' αλλαγή Λιόσιος Δ. αντί Σιάμη Ι. Στο 66' αποκρούει σε απευθείας φάουλ ο τερματοφύλακας μας Σλιάκας. Στο 72' λάθος από την άμυνα μας και δίνεται η δυνατότητα στο επιθετικό Ζαχαρά του Στρυμονικού να κάνει με πλασέ το ΓΚΟΛ και το 1-0. Στο 84' σουτ του Σιάμη Στ. αποκρούει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Στο 89' χάνεται μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση από την κεφαλιά του Ζαχαριάδη και ο αμυντικός διώχνει σε κόρνερ.

Τελικό Αποτέλεσμα: 1-0

Αλλαγές: Λιόσιος Δ. αντί Σιάμη Ι.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κουλιάλης Δ.
  3. Μανδέλας Ι.
  4. Ράμναλης Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Δέντσας Αθ.
  8. Nikolakiev S.
  9. Ζαχαριάδης Γ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Σιάμης Στ.
  12. Μπιλιούμπασης Ν.
  13. Χίτζιος Αθ.
  14. Τσιντσάρης Πασχ.
  15. Τσιντσάρης Δ.
  16. Σπαχής Ιωάννης.
  17. Λιόσιος Δ.
  18. Γκένιος Δ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου