7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Το τρένο... σφύριξε 3 φορές

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 10η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με την Ελπίς Προβατά, στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  - ΠΡΟΒΑΤΑΣ   3-0

Στο 1ο ημίχρονο και στο 10' ο Ζαχαριάδης μέσα από την περιοχή πλασάρει στο Stoyan και το σουτ αποκρούει ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Στο 11' στο διπλό απανωτό εκτελέσιμο κόρνερ κεφαλιά του Ζαχαριάδη και νέα κοντινή κεφαλιά από το Stoyan για το ΓΚΟΛ και το 1-0. Στο 21' αναγκαστική αλλαγή Παπαδόπουλος Στ. αντί Κουλιάλης Δ. Στο 23' κεφαλιά του Ζαχαριάδη σε σέντρα από δεξιά του Δρόντζα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά απομακρύνουν οι αμυντικοί. Στο 31' και 35' δύο σουτ από το Ζαχαριάδη χάθηκαν στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 38' σέντρα από δεξιά του Stoyan και πάλι το σουτ του Ζαχαριάδη πήγε άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 46' σέντρα από δεξιά του Stoyan, ωραίο κοντρόλ από το Ζαχαριάδη με το στήθος, σουτ αλλά ο τερματοφύλακας αποκρούει και ο επερχόμενος Παπαδόπουλος με δεξί πλασέ σουτ, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και κάνει το ΓΚΟΛ για το 2-0. Στο 55' σουτ του Παπαδόπουλου η μπάλα άουτ. Στο 56' σουτ από επιθετικό του Προβατά η μπάλα πάει άουτ. Στο 60' σουτ από το Ζαχαριάδη αποκρούει ο τερματοφύλακας, νέο σουτ από το Stoyan η μπάλα πάει άουτ. Στο 61' σέντρα από δεξιά του Stoyan  πλασέ από κοντά του Ζαχαριάδη αποκρούει ο τερματοφύλακας του φεύγει η μπάλα και πριν περάσει τη γραμμή την μπλοκάρει σταθερά και χάνεται μοναδική ευκαιρία για γκολ. Στο 62' μπαίνει ο Σιάμης Στ. από αριστερά και πλασάρει στο Δρόντζα, αυτός παράλληλη σέντρα στο Ζαχαριάδη και σε κενή εστία κάνει το ΓΚΟΛ και το 3-0. Στο 70' ωραία κεφαλιά από το Ζαχαριάδη αλλά το σταματάει και πάλι ο καλός σήμερα τερματοφύλακας του Προβατά. Στο 72' αλλαγή Μπιλιούμπασης Ν. αντί Αλικότσης Ι. Στο 73' ευκαιρία από τον Προβατά για να μειώσει αλλά ο τερματοφύλακας μας Σλιάκας τη στέλνει κόρνερ. Στο 81' αλλαγή Χίτζιος Αθ. αντί Οκταπότης Ι. Στο 85' απευθείας εκτέλεση φάουλ από το Stoyan η μπάλα πάει άουτ. Στο 86' μακρινό σουτ από το Σιάμη Ι. η μπάλα πάει λίγο άουτ. Στο 87' πλασέ από το Ζαχαριάδη αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 90' σουτ του Δρόντζα λίγο άουτ.

Τελικό Αποτέλεσμα: 3-0

Αλλαγές: Παπαδόπυλος Στ. αντί Κουλιάλης Δ., Μπιλιούμπασης Ν. αντί Αλικότσης Ι. και Χίτζιος Αθ. αντί Οκταπότης Ι.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κουλιάλης Δ.
  3. Σιάμης Στ.
  4. Ράμναλης Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Οκταπότης Ι.
  8. Κεχλιμπάρης Γ.
  9. Ζαχαριάδης Γ.
  10. Δρόντζας Στ.
  11. Nikolakiev S.
  12. Μπιλιούμπασης Ν.
  13. Χίτζιος Αθ.
  14. Δέντσας Αθ.
  15. Τσιντσάρης Δ.
  16. Τσιντσάρης Πασχ.
  17. Παπαδόπουλος Στ.
  18. .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου