7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Νίκη με Παλαιόκαστρο... και συνεχίζουμε

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 11η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με τον Απόλλων Παλαιοκάστρου, στο Παλαιόκαστρο. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ  -  ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ    0-1


Στο 1ο ημίχρονο και στο 6' στρώνεται η μπάλα στο Δρόντζα έξω από τη μεγάλη περιοχή, κάνει το σουτ αλλά η μπάλα πάει άουτ. Στο 13' λάθος από τον αμυντικό η μπάλα στρώνεται στο Δρόντζα σουτ αλλά άουτ. Στο 15' κόρνερ από δεξιά του Σιάμη Στ. κεφαλιά του Ζαχαριάδη και η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ. Στο 18' Δρόντζας στο Ζαχαριάδη που μπαίνει στη μεγάλη περιοχή σουτάρει η μπάλα πάει στο κάθετο δοκάρι αλλά ο διαιτητής σφυρίζει ανύπαρκτο φάουλ στο Ζαχαριάδη. Στο 33' σέντρα του Ράμναλη από δεξιά κεφαλιά του Ζαχαριάδη και εξ επαφής επάνω στη γραμμή ο τερματοφύλακας αποκρούει και σε δεύτερη προσπάθεια ο Δρόντζας στέλνει ψηλοκρεμαστά τη μπάλα άουτ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία η Αστραπή για να ανοίξει το σκορ. Στο 37' σουτ του Σιάμη Στ. άουτ. Στο 38' νέα μοναδική ευκαιρία από το Δρόντζα σε τετ-α-τετ, από την πάσα του Ζαχαριάδη, αλλά το πλασέ του μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Παλαιοκάστρου. Στο 42' σουτ από τον επιθετικό του Παλαιοκάστρου μπλοκάρει ο Σλιάκας. Στο 43' νέο σουτ από το Δρόντζα η μπάλα άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 49' μικρο ευκαιρία για το Παλαιόκαστρο. Στο 56' σουτ του Δρόντζα άουτ. Στο 58' εκτελείται κόρνερ κεφαλιά του Δρόντζα άουτ. Στο 61' ευκαιρία για το Παλαιόκαστρο. Στο 62' σουτ του Δρόντζα αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 67' αλλαγή Μανδέλας Ι. αντί Δέντσας Αθ. Στο 71' σέντρα από δεξιά του Stoyan, λάθος από τον αμυντικό η μπάλα στρώνεται στο Δρόντζα και αυτή τη φορά με πλασέ κάνει το ΓΚΟΛ και το 0-1. Στο 77' ανάποδο ψαλίδι του Ζαχαριάδη ο τερματοφύλακας μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 78' σουτ και πάλι από το Ζαχαριάδη αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 80' σουτ πάνω στην κίνηση από το Ζαχαριάδη η μπάλα άουτ. Στο 81' και 84' δύο σουτ από το Σιάμη Στ. η μπάλα πάει άουτ. Στο 87' αλλαγή Παπαδόπουλος Στ. αντί Nikolakiev St. Στο 89' καλεί ευκαιρία για το Παλαιόκαστρο αλλά μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα ο Σλιάκας. Στο 91' αλλαγή Χίτζιος Αθ. αντί Σιάμη Στ.

Τελικό Αποτέλεσμα: 0-1

Αλλαγές: Μανδέλας Ι. αντί Δέντσας Αθ., Παπαδόπυλος Στ. αντί Nikolakiev St. και Χίτζιος Αθ. αντί Σιάμης Στ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Ράμναλης Γ.
  3. Σιάμης Στ.
  4. Σιάμης Ι.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Οκταπότης Ι.
  7. Δέντσας Αθ.
  8. Κεχλιμπάρης Γ.
  9. Ζαχαριάδης Γ.
  10. Δρόντζας Στ.
  11. Nikolakiev S.
  12. Παπαδόπουλος Στ.
  13. Χίτζιος Αθ.
  14. Σπαχής Ι του Δ.
  15. Τσιντσάρης Δ.
  16. Μανδέλας Ι.
  17. Σπαχής Ι. του Γ.
  18. Τσιντσάρης Πασχ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου