7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Νίκη μέσα στην πρωτοπόρο Ορεινή

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 9η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με τον Λαϊλιά Ορεινής, στην Ορεινή. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΟΡΕΙΝΗ  -  ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ   0-1

Στο 1ο ημίχρονο και στο 8' σουτ του Stoyan άουτ. Στο 15' σουτ του Δέντσα Πασχ. άουτ. Στο 22' μακρινό σουτ από το Δέντσα Πασχ. αποκρούει ο τερματοφύλακας.Στο 36' σέντρα από αριστερά του Stoyan κεφαλιά του Ζαχαριάδη προς τα έξω, η μπάλα στρώνεται στο Ράμναλη που κάνει το σουτ σταματάει σε έναν αμυντικό, η μπάλα του ξαναστρώνεται αλλά το νέο σουτ πάει άουτ. Στο 42' ωραίο σουτ του Δέντσα Πασχ. αποκρούει ο τερματοφύλακας της Ορεινής. 

Στο 2ο ημίχρονο και στο 46' ο Οκταπότης πλασάρει στο Ζαχαριάδη και στο ύψος της μεγάλης περιοχής μπαίνει μέσα αποφεύγοντας τον αμυντικό και πλασάρει για το ΓΚΟΛ και το 0-1. Στο 52' απευθείας φάουλ από τον Αλικότση ο τερματοφύλακας αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ. Στο 53' στην πρώτη απειλητική ενέργεια από την Ορεινή ο Σλιάκας αποκρούει σταθερά σε σουτ του επιθετικού. Στο 63' αριστερό σουτ από το Δέντσα Πασχ. η μπάλα λίγο άουτ. Στο 70' σέντρα από αριστερά του Stoyan κεφαλιά από το Ζαχαριάδη και η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ. Στο 71' πάνε για ευκαιρία η Ορεινή και η μπάλα απομακρύνεται από τους αμυντικούς και βγαίνουμε σε αντεπίθεση αλλά χάνεται η ευκαιρία από το Δέντσα Πασχ. Στο 72' αλλαγή Δέντσας Αθ. αντί Κουλιάλης Δ. Στο 75' μένει με 10 παίκτες η Ορεινή μετά από 2η κίτρινη κάρτα σε σκληρό φάουλ πάνω στο Σιάμη Ι. Στο 81' αλλαγή Λιόσιος Δ. αντί Δέντσας Πασχ. Στο 85' χάνει την ευκαρία ο Οκταπότης να κάνει το 0-2 που αντί για σουτ κάνει πάσα και χάνεται η μπάλα. Στο 86' από σέντρα του Ζαχαριάδη από αριστερά χάνεται ευκαιρία από το Δέντσα Αθ. που η προβολή του δε βρίσκει τη μπάλα και πάει άουτ. Στο 88' ο Λιόσιος Δ. τρώει 2η κίτρινη κάρτα (κόκκινη) και μένουμε και εμείς με 10 παίκτες. Στο πεντάλεπτο των καθυστερήσεων η Ορεινή πίεζε αλλά σε 2 περιπτώσεις οι έξοδοι του Σλιάκα με γροθιές και το κεφάλι του Αλικότση στο 94' δεν έφερε την αλλαγή στο σκορ. Στο 93' αλλαγή Παπαδόπουλος Στ. αντί Nikolakiev St.

Τελικό Αποτέλεσμα: 0-1

Αλλαγές: Δέντσας Αθ. αντί Κουλιάλης Δ., Λιόσιος Δ. αντί Δέντσας Πασχ. και Παπαδόπουλος Στ. αντί Nikolakiev St.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κουλιάλης Δ.
  3. Σιάμης Στ.
  4. Ράμναλης Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Οκταπότης Ι.
  8. Κεχλιμπάρης Γ.
  9. Ζαχαριάδης Γ.
  10. Δέντσας Πασχ..
  11. Nikolakiev S.
  12. Δέντσας Αθ.
  13. Λιόσιος Δ.
  14. Μανδέλας Ι.
  15. Τσιντσάρης Δ.
  16. Παπαδόπουλος Στ.
  17. Μπιλιούμπασης Ν.
  18. Χίτζιος Αθ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου