7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Φοβού τους Δαναούς όχι τους Ορεινούς & Ήττα

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 24η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με την Ορεινή στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  -  ΟΡΕΙΝΗ   0-1


Στο 1ο ημίχρονο και στο 6' σουτ του Κεχλιμπάρη από καλό σημείο αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 8' πολύ καλή ευκαιρία για την Ορεινή το πλασέ του επιθετικού άουτ. Στο 17' εκτέλεση φάουλ του Δρόντζα από αριστερά, πλασέ στο Δέντσα που πιάνει ένα δυνατό σουτ και ενώ η μπάλα πήγαινε για τα δίχτυα χτυπάει στην πλάτη του Οκταπότη. Στο 26' μπαίνει ο Κεχλιμπάρης στην περιοχή και από αριστερά σουτάρει βάζει το πόδι ο αμυντικός και κόρνερ. Στο 27' απευθείας κόρνερ από αριστερά του Δρόντζα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 55' σουτ από παίκτη της Ορεινής που κοντράρει τη μπάλα ο Κεχλιμπάρης παίρνει μία περίεργη τροχιά η μπάλα, παρεμβαίνει ο επιθετικός Θεοχάρης Β. της Ορεινής περνά το Σλιάκα και πλασάρει σε κενή εστία για το ΓΚΟΛ και το 0-1. Στο 58' αλλαγή Μανδέλας Ι. αντί Σιάμης Ι. Στο 60' αλλαγή Παπαδόπουλος Στ. αντί Οκταπότης Ι. Στο 62' εκτέλεση φάουλ για την Ορεινή αποκρούει ο Σλιάκας, συνεχίζεται η φάση νέο σουτ από επιθετικό της Ορεινής και στη γραμμή με τακουνάκι ο Κεχλιμπάρης σώζει την ομάδα από το να δεχτεί δεύτερο τέρμα. Στο 78' κλέβει τη μπάλα ο Αλικότσης και τον ανατρέπει ο αμυντικός αλλά ο διαιτητής δίνει φάουλ επάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Στο 90' εκτέλεση φάουλ σε μια τελευταία ελπίδα για την ισοφάριση δεν καρποφόρησε. 

Τελικό Αποτέλεσμα: 0-1

Αλλαγές: Μανδέλας Ι. αντί Σιάμης Ι. και Παπαδόπουλος Στ. αντί Οκταπότης Ι. 


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Ράμναλης Γ.
  3. Σιάμης Ι.
  4. Μπαντοτάκης Π.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Στ.
  7. Κούκας Μ.
  8. Κεχλιμπάρης Γ.
  9. Δέντσας Πασχ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Δρόντζας Στ.
  12. Μανδέλας Ι.
  13. Παπαδόπουλος Στ.
  14. Σπαχής Ι. του Γ.
  15. Σπαχής Ι. του Δ.
  16. Πουρσανίδης Αλ..
  17. Χίτζιος Αθ.
  18. Τσιντσάρης Πασχ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου