7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Νίκη με Παμβλαχιακό, αλλά με σοβαρό τραυματισμό του Ζαχαριάδη

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 23η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με τον Παμβλαχιακό στην έδρα τους. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΠΑΜΒΛΑΧΙΑΚΟΣ  -  ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ   0-1


Στο 1ο ημίχρονο και στο 7' εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Δρόντζα κεφαλιά του Ζαχαριάδη και από πολύ κοντά με πλασέ άουτ ο Μπαντοτάκης άουτ. Στο 15' σέντρα του Σακελλαρίου στο Ζαχαριάδη που πηγαίνει για το τετ-α-τετ και από αριστερά ο αμυντικός τον ανατρέπει και ο διαιτητής δίνει το πέναλτι, δυστυχώς στο σημείο αυτό ο Ζαχαριάδης τραυματίζεται σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στο 19' εκτέλεση του πέναλτι από τον Αλικότση και ΓΚΟΛ για το 0-1. Στο 21' αναγκαστική αλλαγή Κεχλιμπάρης Γ. αντί Ζαχαριάδης Γ. (είχε φύγει για νοσοκομείο). Στο 39' η πρώτη καλή φάση για τον Παμβλαχιακό, εκτέλεση κόρνερ από δεξιά κεφαλιά μόνος του ο επιθετικός και λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακας μας Σλιάκα.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 53' απευθείας φάουλ του Δρόντζα αποκρούει δύσκολα με γροθιές ο τερματοφύλακας του Παμβλαχιακού. Στο 57' αλλαγή Χίτζιος Αθ. αντί Σακελλαρίου Κ. Στο 58' εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Σιάμη Στ. κεφαλιά από το Σιάμη Ι. και αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 62' μπαίνει ο παίκτης του Παμβλαχιακού στην περιοχή έχοντας περάσει δύο αμυντικούς, αλλά το σουτ του είναι πολύ άουτ από την εστία του Σλιάκα. Στο 69' εκτέλεση κόρνερ με κοντινή πάσα του Σιάμη Στ. στον Κεχλιμπάρη που σεντράρει και η κεφαλιά του Σιάμη Ι. από κοντά και φάτσα με το τέρμα πάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Παμβλαχιακού χάνοντας μοναδική ευκαιρία. Στο 74' εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Δρόντζα ο τερματοφύλακας διώχνει άτσαλα, παίρνει το ριμπάουντ ο Κεχλιμπάρης κάνει μία σέντρα σουτ και ο Μπαντοτάκης βάζει το πόδι του, η μπάλα αναπηδά και σε κενό τέρμα και από λιγότερο από μισό μέτρο στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι χάνοντας φοβερή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα. Στο 85' ο Ράμναλης με πάσα στον κενό χώρο και αριστερά για τον Κεχλιμπάρη που παίρνει τη μπάλα μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή και από αριστερά πασάρει στο Δρόντζα, αλλά ο αμυντικός προλαβαίνει να διώξει τη μπάλα κόρνερ πριν κάνει το γκολ ο Δρόντζας. Στο 87' πάσα του Σιάμη Ι. αριστερά στον Οκταπότη που βγάζει ωραία πάσα με το αριστερό στο Δρόντζα μέσα στη μεγάλη περιοχή που κάνει απευθείας σουτ και η μπάλα πάει στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 90' αλλαγή Τσιντσάρης Πασχ. αντί Κεχλιμπάρης Γ.

Τελικό Αποτέλεσμα: 0-1

Αλλαγές: Κεχλιμπάρης Γ. αντί Ζαχαριάδης Γ, Χίτζιος Αθ. αντί Σακελλαρίου Κ. και Τσιντσάρης Πασχ. αντί Κεχλιμπάρης Γ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κούκας Μ.
  3. Σιάμης Στ.
  4. Μπαντοτάκης Π.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Ράμναλης Γ.
  8. Δρόντζας Στ.
  9. Ζαχαριάδης Γ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Σακελλαρίου Κ.
  12. Τσιντσάρης Πασχ.
  13. Χίτζιος Αθ.
  14. Σπαχής Ι. του Γ.
  15. Σπαχής Ι. του Δ.
  16. Κεχλιμπάρης Γ.
  17. Μπέτας Ζ.
  18. Κούρτης Β.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου