7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Μεγάλη Νίκη με Στρυμονικό

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 22η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με το Στρυμών Στρυμονικού στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  -  ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ    2-0


Στο 1ο ημίχρονο και στο 3' πάσα του Σιάμη Ι. στα δεξιά στο Δρόντζα που κάνει τη σέντρα, η μπάλα πάει στο Ζαχαριάδη που κάνει πάσα στο Σακελλαρίου κάνει το αριστερό σουτ και στο κέντρο του τέρματος αποκρούει ο τερματοφύλακας, διώχνουν οι αμυντικοί η μπάλα πάει στο Ζαχαριάδη νέο δεξί σουτ και άουτ. Στο 35' σέντρα από δεξιά του Δρόντζα και ο αμυντικός Δουλγέρης παίρνει τη μπουκιά από το πόδι του Ζαχαριάδη που ήταν έτοιμος να πλασάρει σε κενό τέρμα. Στο 41' εκτέλεση κόρνερ για το Στρυμονικό, η μπάλα πήγαινε απευθείας μέσα και ο τερματοφύλακας μας Σλιάκας έδιωξε σε νέο κόρνερ. Στο 45' πάσα του Δρόντζα στο Δέντσα που από 30 μέτρα και δεξιά πιάνει απευθείας δεξί βολέ και η μπάλα πάει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 47' διαμαρτυρία για πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Δέντσα. Στο 56' πάσα του Ράμναλη στο Σιάμη Στ. αριστερά και μέσα στη μεγάλη περιοχή, αυτός πάσα αμέσως στο Ζαχαριάδη στο ύψος του πέναλτι πιάνει το αριστερό σουτ και ενστικτωδώς αποκρούει ο τερματοφύλακας του Στρυμονικού και διώχνουν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Στο 62' αλλαγή Οκταπότης Ι. αντί Δέντσας Πασχ. Στο 63' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαχαριάδη ο τερματοφύλακας αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ. Στο 71' κόρνερ από δεξιά του Σιάμη Στ. σηκώνεται ψηλά ο Ζαχαριάδης και με κεφαλιά πετυχαίνει ένα εξαιρετικό ΓΚΟΛ για το 1-0. Στο 80' πάσα του Οκταπότη στο Ράμναλη μπαίνει στη μεγάλη περιοχή,1-2 τρίπλες αλλά το σουτ του πάει άουτ. Στο 82' αλλαγή Μανδέλας Ι. αντί Σακελλαρίου Κ. Στο 83' πάσα του Δρόντζα στον κενό χώρο για το Ζαχαριάδη που με 2 αμυντικούς αριστερά και δεξιά πάει σε τετ-α-τετ και ενώ ο τερματοφύλακας κάνει έξοδο, τον ντριπλάρει από αριστερά και με το δεξί πλασάρει ιδανικά και κάνει το ΓΚΟΛ για το 2-0. Στο 89' αλλαγή Σπαχής Ι. του Γ. αντί Ράμναλης Γ.

Τελικό Αποτέλεσμα: 2-0

Αλλαγές: Οκταπότης Ι. αντί Δέντσας Πασχ.Μανδέλας Ι. αντί Σακελλαρίου Κ. και Σπαχής Ι. του Γ. αντί Ράμναλη Γ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Ράμναλης Γ.
  3. Σιάμης Στ.
  4. Μπαντοτάκης Π.
  5. Σιάμης Ι.
  6. Δέντσας Πασχ.
  7. Κούκας Μ.
  8. Κεχλιμπάρης Γ.
  9. Ζαχαριάδης Γ.
  10. Δρόντζας Στ.
  11. Σακελλαρίου Κ.
  12. Οκταπότης Ι.
  13. Μανδέλας Ι.
  14. Τσιντσάρης Πασχ.
  15. Χίτζιος Αθ.
  16. Σπαχής Ι. του Δ.
  17. Σπαχής Ι. του Γ.
  18. Μπέτας Ζ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου