7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Νέα ΝΙΚΗ της ΑΣΤΡΑΠΗΣ με τη Νίκη Χριστού

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 19η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με τη Νίκη Χριστού στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - ΧΡΙΣΤΟΣ   3-0


Στο 1ο ημίχρονο και στο 3' σουτ του Ζαχαριάδη η μπάλα άουτ. Στο 5' σέντρα μονοκόμματη του Σιάμη Ι. από αριστερά, η μπάλα στην περιοχή και με προβολή ο Ζαχαριάδης κάνει το ΓΚΟΛ για το 1-0. Στο 13' με το κεφάλι χάνει μοναδική ευκαιρία ο Ζαχαριάδης με τη μπάλα να πάει λίγο άουτ από το κάθετο δεξί δοκάρι. Στο 14' νέα ευκαιρία από το Ζαχαριάδη με δεξί γυριστό σουτ η μπάλα πάει λίγο άουτ. Στο 19' σουτ του Δρόντζα η μπάλα βρήκε τον αμυντικό και έσωσε την ομάδα του. Στο 32΄πάσα στον κενό χώρο για τον Παπαδόπουλου αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 41' ο Μπαντοτάκης μπαλιά στο Ζαχαριάδη που μπαίνει στη μεγάλη περιοχή με ντρίπλα αποφεύγει τον αμυντικό και κάνει μία γλυκιά σέντρα στο Δρόντζα που με κεφαλιά διαγώνια κάνει το ΓΚΟΛ στέλνοντας πρώτα τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 62' διαγώνιο δεξί δυνατό σουτ του Δρόντζα από πάσα του Ζαχαριάδη κάνει το ΓΚΟΛ και το 3-0. Στο 66' καλή ευκαιρία για το Χριστός αλλά ο τερματοφύλακας μας Σλιάκας ήταν σε ετοιμότητα μπλοκάροντας τη μπάλα. Στο 67' αλλαγή Χίτζιος Αθ. αντί Παπαδόπουλος Στ. Στο 70' Τσιντσάρης Πασχ. αντί Σακελλαρίου Κ. Στο 83' σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από δεξιά ο τερματοφύλακας μας Σλιάκας έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 90' σουτ του Ζαχαριάδη η μπάλα πήγε άουτ.

Τελικό Αποτέλεσμα: 3-0

Αλλαγές: Χίτζιος Αθ. αντί Παπαδόπουλος Στ. και Τσιντσάρης Πασχ. αντί Σακελλαρίου Κ. 


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Ράμναλης Γ.
  3. Μανδέλας Ι.
  4. Σιάμης Στ.
  5. Μπαντοτάκης Π.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Παπαδόπουλος Στ.
  8. Κεχλιμπάρης Γ.
  9. Ζαχαριάδης Γ.
  10. Δρόντζας Στ.
  11. Σακελλαρίου Κ.
  12. Τσιντσάρης Πασχ.
  13. Χίτζιος Αθ.
  14. Μπέτας Ζ.
  15. Προυσανίδης Αλ.
  16. Αλικότσης Ι.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου