7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Κακή μέρα τερματοφύλακα και... Ήττα


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 23η αγωνιστική της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Α' όμιλο, με τον Ηρακλή Αμμουδιάς, στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...



ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  -  ΑΜΜΟΥΔΙΑ   2-4

Στο 1ο ημίχρονο και στο 2' σουτ του Stoyan από δεξιά και διαγώνια αποκρούει δύσκολα ο τερματοφύλακας. Στο 17' ο διαιτητής δίνει πέναλτι σε χέρι του Αλικότση που πήγε να γλυτώσει το γκολ αφού ο Σλιάκας δε βγήκε να μαζέψει τη μπάλα. Στην εκτέλεση ο Κολοκοτρώνης κάνει το γκολ για το 0-1. Στο 19' κάθετη πάσα του Δέντσα Πασχ. στον κενό χώρο για τον Ψαρρά που με πλασέ σουτ κάνει το ΓΚΟΛ για το 1-1. Στο 39' σέντρα του Δέντσα Πασχ. από αριστερά κεφαλιά του Τσελεκίδη και ενστικτωδώς αποκρούει ο τερματοφύλακας και γλυτώνει το γκολ για την ομάδα του.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 49' βγαίνει από αριστερά ο Ψαρράς κάνει την παράλληλη σέντρα και προλαβαίνει ο αμυντικός να διώξει. Στο 50' ωραία απόκρουση του τερματοφύλακα μας Σλιάκα. Στο 55' το μοιραίο λάθος, σε fer play η Αμμουδιά μας δίνει τη μπάλα ο Σιάμης δίνει πίσω στον τερματοφύλακα και γίνεται το λάθος, την πιάνει με τα χέρια και ο διαιτητής δίνει έμμεσο φάουλ μεταξύ τέρματος και πέναλτι. Στην εκτέλεση λάθος στήσιμο του τερματοφύλακα Σλιάκα και άνετο γκολ για τον Κολοκοτρώνη να κάνει το 1-2. Στο 59' επηρεασμένος από το προηγούμενο λάθος, νέο λάθος από απευθείας εκτέλεση φάουλ και ενώ σκάει η μπάλα από λάθος εκτίμηση περνάει πάνω από το Σλιάκα για να γίνει το 1-3 από τον Σαλαμάνοφ. Στο 60' αλλαγή Δέντσας Αθ. αντί Λιόσιος Δ. Στο 67' βγαίνουν σε τετ-α-τετ η Αμμουδιά με το γκολ για το 1-4 να το κάνει ο Παναγιωτίδης. Στο 69' κερδίζουμε πέναλτι από χέρι αμυντικού, την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Αλικότσης και κάνει το ΓΚΟΛ για το 2-4. Στο 70' αλλαγή Μανδέλας Ι. αντί Τσελεκίδης Μπ. Στο 74' χάνεται μοναδική ευκαιρία σε τριπλή προσπάθεια που η μπάλα με τη βοήθεια του κάθετου δοκαριού την 1η φορά από σουτ του Μανδέλα και του τερματοφύλακα με σωτήριες επεμβάσεις την 2η και 3η φορά σε κεφαλιές του Δέντσα Αθ. σε αριστερή και δεξιά πλευρά του τέρματος, δε μας έκανε το χατήρι. Στο 80' αλλαγή Κούδας Ν. αντί Ψαρράς Δ. Στο 92' σουτ του Κούδα αποκρούει αμυντικός και διώχνει. Στο 93' σουτ του Stoyan αποκρούει ο τερματοφύλακας.

Τελικό αποτέλεσμα 2-4.

Αλλαγές:
 Δέντσας Αθ. αντί Λιόσιος Δ., Μανδέλας Ι. αντί Τσελεκίδης Μπ. και Κούδας Ν. αντί Ψαρράς Δ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κούκας Μ.
  3. Σιάμης Ι.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σπαχής Γ.
  7. Λιόσιος Δ.
  8. Δέντσας Πασχ.
  9. Τσελεκίδης Μπ.
  10. Nikolakiev S.
  11. Ψαρράς  Δ.
  12. Κούδας Ν.
  13. Μανδέλας Ι.
  14. Δέντσας Αθ.
  15. Τσιντσάρης Δ. του Β.
  16. Κουλιάλης Δ.
  17. Γκούντελης Χρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου