7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ισοπαλία για το τελευταίο παιχνίδι του 2012


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 14η αγωνιστική της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Α' όμιλο, με τη Νίκη Χριστού, στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  -  ΧΡΙΣΤΟΣ   0-0

Στο 1ο ημίχρονο και στο 6' ψηλοκρεμαστό σουτ του Δέντσα Πασχ. από 40 μέτρα λίγο άουτ. Στο 21' σουτ του Stoyan άουτ. Στο 23' αλλαγή Κούκας Μ. αντί Δέντσας Αθ. (λόγω τραυματισμού). Στο 24' χάνεται μοναδική ευκαιρία με το Δέντσα Πασχ. να κάνει τσαφ στη μπάλα μόνος με το τέρμα και τον τερματοφύλακα από πλεονεκτική θέση για γκολ, ύστερα από την παράλληλη σέντρα του Κούδα. Στο 26' σέντρα του Δέντσα Πασχ. (λίγο δυνατή) και δεν πρόλαβε ο Stoyan για να σκοράρει. Στο 32' απευθείας φάουλ του Δέντσα Πασχ. αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 40' αλλαγή Τσελεκίδης Μπ. αντί Λιόσιος Δ. (λόγω τραυματισμού). Στο 41' σουτ του Δέντσα Πασχ. άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 62' γκολ του Κούδα με απευθείας πλάγιο διαγώνιο σουτ αλλά λίγα δεύτερα πριν ο διαιτητής έχει δώσει φάουλ στον Stoyan για το ανάποδο ψαλιδάκι που είχε επιχείρηση, με τον αμυντικό να πάει σε κεφαλιά. Στο 63' σουτ του Κούδα λίγο άουτ. Στο 64' κεφαλιά πάσα του Κούδα στον Δέντσα Πασχ. που πιάνει το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας αποκρούει. Στο 66' σουτ του Ψαρρά άουτ. Στο 76' σουτ του Ψαρρά λίγο άουτ. Στο 77' αλλαγή Τσιντσάρης Δ. του Ι. αντί Ψαρράς Δ. Στο 81' σουτ του Δέντσα Πασχ. αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 83' μπαίνει ο Κούκας κάνει τη σέντρα από πολύ πλάγια, ο Κούδας κάνει το αριστερό σουτ, αποκρούει ο τερματοφύλακας και με δεύτερη προσπάθεια την πιάνει σταθερά. Στο 84' σουτ του Αλικότση λίγο άουτ. Στο 92' μπαίνει ο Αλικότσης από δεξιά αλλά ανοίγει λίγο παραπάνω τη μπάλα για να τον προλάβει ο αμυντικός και να διώξει σε κόρνερ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία.

Τελικό αποτέλεσμα 0-0.

Αλλαγές:
 Κούκας Μ. αντί Δέντσας Αθ., Τσελεκίδης Μπ. αντί Λιόσιος Δ. και Τσιντσάρης Δ. του Ι. αντί Ψαρράς Δ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ. του Β.
  2. Δέντσας Αθ.
  3. Λιόσιος Γ.
  4. Λιόσιος Δ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σπαχής Γ.
  7. Σιάμης Ι.
  8. Δέντσας Πασχ.
  9. Κούδας Ν.
  10. Nikolakiev S.
  11. Ψαρράς  Δ.
  12. Τσελεκίδης Μπ.
  13. Τσιντσάρης Δ. του Ι.
  14. Κούκας Μ.
  15. Σλιάκας Γ.
  16. Κουλιάλης Δ.
  17. Σκρόντας Β.
  18. Μανδέλας Ι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου