7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Έμεινε στα νερά... Χειμάρρου


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 11η αγωνιστική της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Α' όμιλο, με τον Ηρακλή Χειμάρρου, στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα σε ένα γήπεδο γεμάτο νερό ήταν...

ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  -  ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ  1-2

Στο 1ο ημίχρονο και στο 10' σέντρα του Stoyan από αριστερά, ο Κούδας και ο Κούκας πάνε προς τη μπάλα, πέφτει ο τερματοφύλακας του Χειμάρρου αλλά λόγω του νερού στο γήπεδο, τη μπάλα παίρνει ο Κούκας που πλασάρει στο κενό τέρμα για το ΓΚΟΛ και το 1-0. Στο 21' απευθείας φάουλ του Δέντσα Πασχ. η μπάλα λίγο άουτ. Στο 32' λάθος από το Δέντσα Αθ. λόγω του γλιστερού γηπέδου η μπάλα πάει στο Βασιλειάδη Θεοχάρη για να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 34' καλό σουτ του Κούδα αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 42' αποκρούει ο Τσιντσάρης σε κόρνερ στο τετ-α-τετ του επιθετικού του Χειμάρρου.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 46' αλλαγή Λιόσιος Δ. αντί Κούκα Μ. Στο 55' αλλαγή Τσελεκίδης Μπ. αντί Μαλαματένιος Β. Στο 59' σε απευθείας φάουλ ο Βασιλειάδης Κυριάκος κάνει το 1-2. Στο 72' αλλαγή Ψαρράς Δ. αντί Κουλιάλης Δ. του Ν. Στο 75' σουτ του Κούδα δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Στο 90' σουτ του Αλικότση άουτ. Στο 93' σέντρα σουτ του Ψαρρά από αριστερά η μπάλα πάει στο Δέντσα Πασχ. (να βγει μόνος με το τέρμα μέσα στη μικρή περιοχή), η μπάλα όμως κολλά στο νερό και χάνεται η ευκαιρία για το 2-2 στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Τελικό αποτέλεσμα 1-2.

Αλλαγές:
 Λιόσιος Δ. αντί Κούκας Μ., Τσελεκίδης Μπ. αντί  Μαλαματένιος Β. και Ψαρράς Δ. αντί Κουλιάλης Δ. του Ν.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ. του Β.
  2. Κουλιάλης Δ. του Ν.
  3. Δέντσας Αθ.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σπαχής Γ.
  7. Κούκας Μ.
  8. Δέντσας Πασχ.
  9. Κούδας Ν.
  10. Nikolakiev S.
  11. Μαλαματένιος Β.
  12. Τσελεκίδης Μπ.
  13. Ψαρράς  Δ.
  14. Μανδέλας Ι.
  15. Σλιάκας Γ.
  16. Γκένιος Δ.
  17. Χατζηκώτσιος Δ.
  18. Λιόσιος Δ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου