7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Χ αλλά... η ΒΡΩΜΙΑ μας ήθελε στη Β' κατηγορία


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 25η αγωνιστική της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Α' όμιλο, με τον Άρη Σκοτούσας, στη Σκοτούσα. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΣΚΟΤΟΥΣΑ  -  ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  1-1

Στο 1ο ημίχρονο και στο 5' φάουλ του Δέντσα Πασχ. από αριστερά κεφαλιά του Κούδα στο δεύτερο δοκάρι και ΓΚΟΛ για το 0-1. Στο 20' συρτή παράλληλη σέντρα του Stoyan από δεξιά διώχνει ο αμυντικός, νέο σουτ από το Ψαρρά για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας. Στο 35' φεύγει ο Κούδας σε τετ-α-τετ και χάνει μοναδική ευκαιρία να κάνει το 0-2, ανοίγοντας παραπάνω τη μπάλα και αποκρούοντας ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Στο 38' απευθείας φάουλ του Παρτάλη η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι μετά στο αριστερό κάθετο δοκάρι και το γκολ για το 1-1.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 53' αλλαγή Δέντσας Αθ. αντί Σπαχής Γ. Στο 70' αλλαγή Μανδέλας Ι. αντί Ψαρράς Δ. και Τσελεκίδης Μπ. αντί Κούδας Ν. Στο 79' φάουλ του Δέντσα Πασχ. κεφαλιά του Δέντσα Αθ. και η μπάλα άουτ από καλό σημείο. Στο 85' μέσα στη μεγάλη περιοχή, λάθος συνεννόηση αμυντικού και τερματοφύλακα της Σκοτούσας, ο Δέντσας Αθ. παρεμβάλλεται τσιπ όντας τη μπάλα ο αμυντικός τον ρίχνει κάτω και ο διαιτητής αρνείται το πέναλτι.

Τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Αλλαγές:
 Δέντσας Αθ. αντί Σπαχής Γ, Μανδέλας Ι. αντί Ψαρράς Δ. και Τσελεκίδης Μπ. αντί Κούδας Ν.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ. του Β.
  2. Κούκας Μ.
  3. Σιάμης Ι.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σπαχής Γ.
  7. Λιόσιος Δ.
  8. Δέντσας Πασχ.
  9. Κούδας Ν.
  10. Nikolakiev S.
  11. Ψαρράς  Δ.
  12. Τσελεκίδης Μπ.
  13. Μανδέλας Ι.
  14. Κουλιάλης Δ.
  15. Σλιάκας Γ.
  16. Δέντσας Αθ.
  17. Γκούντελης Χρ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου