7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Αποχαιρέτησε την Α' κατηγορία με μεγάλη ΝΙΚΗ


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 26η αγωνιστική (τελευταία) της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Α' όμιλο, με το Στρυμών Στρυμονικού, στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  -  ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ  7-1


Στο 1ο ημίχρονο και στο 9' βγαίνει ο Δέντσας Πασχ. σε τετ-α-τετ αλλά κάνει πάσα προς το Stoyan  για να προλάβει αμυντικός και να χαθεί η ευκαιρία. Στο 10' σουτ του Stoyan λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 15' Κούδας από δεξιά κάνει μια ντρίπλα πλασάρει και κάνει το ΓΚΟΛ για το 1-0. Στο 17' σουτ του Δέντσα Πασχ. από 35 μέτρα αποκρούει δύσκολα ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Στο 17' ο Δέντσας Πασχ. εκτελεί το κόρνερ κεφαλιά από το Σιάμη αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 20' συρτή σέντρα του Σπαχή στον κενό χώρο για το Δέντσα Πασχ. που πλασάρει και κάνει το ΓΚΟΛ για το 2-0. Στο 29'  Δέντσας Πασχ. εκτελεί το κόρνερ εναέριο ψαλιδάκι του Σιάμη λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 34' σουτ του Δέντσα Πασχ. και το ΓΚΟΛ για το 3-0. Στο 38' αναμπουμπούλα με τον τερματοφύλακα του Στρυμονικού, το Σιάμη, τον Κούδα και έναν αμυντικό, πλασέ του Σιάμη και ΓΚΟΛ για το 4-0. Στο 39' σουτ του Κούδα και ΓΚΟΛ για το 5-0.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 46' αλλαγή Γκούντελης Χρ. αντί Τσιντσάρης Δ. και αλλαγή Λιόσιος Δ. αντί Λιόσιος Γ. Στο 48' σουτ του Σπαχή άουτ. Στο 50' σουτ του Μανδέλα άουτ. Στο 55' ανάποδο ψαλίδι του Τσελεκίδη λίγο άουτ. Στο 58' σουτ του Μανδέλα με το δεξί και ΓΚΟΛ για το 6-0. Στο 64' δυνατό σουτ βολέ του Δέντσα Πασχ. από το κέντρο του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής και ΓΚΟΛ για το 7-0. Στο 66' ωραία απόκρουση του Γκούντελη σε τετ-α-τετ. Στο 73' σουτ του Τσελεκίδη αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 76' σουτ του Stoyan λίγο άουτ. Στο 79' χλιαρό κρέμασμα του τερματοφύλακα από τον Κούδα που βγήκε σε τετ-α-τετ και ο τερματοφύλακας πρόλαβε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος. Στο 80' το γκολ της τιμής για το Στρυμονικό για το 7-1 από τον Νταλάκο.

Τελικό αποτέλεσμα 7-1.

Αλλαγές:
 Γκούντελης Χρ. αντί Τσιντσάρης Δ. του Β. και Λιόσιος Δ. αντί Λιόσιος Γ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ. του Β.
  2. Κούκας Μ.
  3. Σιάμης Ι.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Μανδέλας Ι.
  6. Σπαχής Γ.
  7. Τσελεκίδης Μπ.
  8. Δέντσας Πασχ.
  9. Κούδας Ν.
  10. Nikolakiev S.
  11. Ψαρράς  Δ.
  12. Δέντσας Αθ.
  13. Λιόσιος Δ.
  14. Κουλιάλης Δ.
  15. Γκούντελης Χρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου