7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Νίκη & Άνοδος στην Α2 κατηγορία

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 30η αγωνιστική και τελευταία της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με τον Ατρόμητο Νικόκλειας στο γήπεδο Βαμβακοφύτου. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΝΙΚΟΚΛΕΙΑ  -  ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ     2-5


Στο 1ο ημίχρονο και στο 4' η μπάλα από αριστερά και με το Σιάμη Στ. να κάνει την παράλληλη μπαλιά στον Τσιντσάρη Πασχ. που δε τα καταφέρνει, η μπάλα πάει στο Δρόντσα αλλά το σουτ του είναι άουτ. Στο 9' ο Δέντσας στο Σιάμη Στ. από αριστερά που κάνει ωραίο κοντρόλ με το στήθος μπαίνει στη μεγάλη περιοχή φτάνει στον τερματοφύλακα και με πλασέ κάνει το ΓΚΟΛ για το 0-1. Στο 14' δυνατό σουτ του Δέντσα δε μπορεί να συγκρατήσει τη μπάλα ο τερματοφύλακας και κόρνερ. Στο 17' Οκταπότης από αριστερά πάσα στο Σιάμη Στ. ποιο δεξιά κάνει μία ντρίπλα και παράλληλη σέντρα η μπάλα φτάνει στη δεξιά μεριά της μεγάλης περιοχής και ο ερχόμενος Χίτζιος με πλασέ κάνει το ΓΚΟΛ για το 0-2. Στο 22' από τα δεξιά ο Οκταπότης κοντινή πάσα στον Τσιντσάρη Πασχ. που με μικρούς ελιγμούς αποφεύγει τους αμυντικούς και κάνει ένα δυνατό πλασέ στην απέναντι πλευρά του αριστερού γάμα πετυχαίνοντας ένα ωραίο ΓΚΟΛ για το 0-3. Στο 28' δυνατό συρτό σουτ του Δρόντσα από 30 μέτρα η μπάλα αναπηδά ο τερματοφύλακας χάνει τη μπάλα και έρχεται ο Τσιντσάρης Πασχ. που παρακολουθούσε τη φάση για να κάνει το ΓΚΟΛ και το 0-4. Στο 31' βαθιά μπαλιά για τη Νικόκλεια ο επιθετικός της ξεφεύγει από τον Κούκα αλλά το σουτ του αποκρούει ο πάντα έτοιμος τερματοφύλακας μας Σλιάκας. Στο 32' αλλαγή Μπέτας Ζ. αντί Δρόντσας Στ. Στο 33' λάθος αμυντικό στη χαλαρότητα του 0-4 και βγάζει τη Νικόκλεια στο τετ-α-τετ αλλά και πάλι ο Σλιάκας λέει όχι.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 46' αλλαγή Σακελλαρίου Κ. αντί Ράμναλης Γ. Στο 46' αλλαγή Πουρσανίδης Αλ. αντί Σλιάκας Γ. Στο 49' σουτ του Χίτζιου έξω από τη μεγάλη περιοχή αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 56' σουτ του επιθετικού της Νικόκλειας από 30 περίπου μέτρα αποκρούει ο Πουρσανίδης σε κόρνερ. Στο 57' μία κόντρα στην μεγάλη μας περιοχή ο διαιτητής δίνει πέναλτι για τη Νικόκλεια. Στο 58' το πέναλτι εκτελεί ο τερματοφύλακας της Νικόκλειας Δαρατζής για να κάνει το ΓΚΟΛ και το 1-4. Στο 61' παίρνει τη μπάλα ο Μαντζιάρης της Νικόκλειας και πλασάρει τον Πουρσανίδη για να κάνει το ΓΚΟΛ και το 2-4. Στο 68' κόρνερ από αριστερά του Σιάμη Στ. η μπάλα πάει στο δεύτερο δοκάρι και με μονοκόμματο σουτ του Οκταπότη η μπάλα πάει στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 2-5.

Τελικό Αποτέλεσμα: 2-5

Αλλαγές: Μπέτας Ζ. αντί Δρόντσας Στ., Σακελλαρίου Κ. αντί Ράμναλης Γ., και Πουρσανίδης Αλ. αντί Σλιάκας Γ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κούκας Μ.
  3. Σπαχής Ι. του Δ.
  4. Ράμναλης Γ.
  5. Σπαχής Ι. του Γ.
  6. Δέντσας Πασχ.
  7. Χίτζιος Αθ.
  8. Δρόντζας Στ.
  9. Τσιντσάρης Πασχ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Σιάμης Στ.
  12. Κεχλιμπάρης Γ.
  13. Μπέτας Ζ.
  14. Σακελλαρίου Κ.
  15. Πουρσανίδης Αλ.
  16. Μπαντοτάκης Π.
  17. Σιάμης Ι.
  18. Αλικότσης Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου