7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Χ με κεραυνό Σιάμη Στ. στο 89'

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 27η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με τον Ολυμπιακό Λευκώνος στην έδρα του. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΛΕΥΚΩΝΑΣ  -  ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ   1-1


Στο 1ο ημίχρονο και στο 5' απευθείας φάουλ του Αλικότση η μπάλα λίγο άουτ. Στο 14' ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Σιάμη Ι. στον Δρόντσα που τον βγάζει σε τετ-α-τετ και χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον τερματοφύλακα να βγάζει σε κόρνερ. Στο 16' πάει για σουτ ο Δέντσας δεν πιάνει καλά την μπάλα που πάει αριστερά Δρόντσα που είναι μόνος και κάνει απευθείας το πλασέ και πάει άουτ χάνοντας και πάλι μοναδική ευκαιρία. Στο 29' λάθος του Κούκα από αριστερά ο επιθετικός παίρνει τη μπάλα μπαίνει στη μεγάλη περιοχή και κοντά στο άουτ κάνει την παράλληλη σέντρα και προλαβαίνει τον επιθετικό ο Μανδέλας και διώχνει σε κόρνερ πριν σκοράρει σε άδεια εστία. Βιαστική εκτέλεση οφσάιντ από τον Μπαντοτάκη στο Δέντσα που πάνε δύο επάνω του και κλέβουν τη μπάλα και ανοίγονται από δεξιά, κάνει τη σέντρα ο παίκτης του Λευκώνα και με κεφαλιά ο Θεοδωρίδης κάνει το ΓΚΟΛ για το 1-0. Στο 34' απευθείας φάουλ του Δρόντσα λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 37' σέντρα από δεξιά του Οκταπότη ο Σιάμης Ι. προλαβαίνει τον τερματοφύλακα και κάνει μία δύσκολη κεφαλιά και η μπάλα πάει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 39' ωραίο αριστερό σουτ του Σιάμη Στ. μπλοκάρει σταθερά ο τερματοφύλακας.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 49' αλλαγή Κεχλιμπάρης Γ. αντί Οκταπότης Ι. Στο 65' σε βαθιά σέντρα αμυντικού του Λευκώνα βγάζει τρεις συμπαίκτες του σε τετ-α-τετ (με διαμαρτυρία από τους φιλάθλους για οφσάιντ, το βίντεο δείχνει ότι τους καλύπτει ο Μανδέλας), που όμως άργησαν και με τα πόδια ο τερματοφύλακας μας Σλιάκας αποκρούει σε κόρνερ. Στο 74' αναμπουμπούλα στην άμυνα του Λευκώνα με σουτ, κόντρες και τελικό σουτ από το Σιάμη Στ. η μπάλα χτυπάει σε αμυντικό και οι παίκτες του Βαμβακοφύτου διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του αμυντικού. Στο 89' και στην πίεση των τελευταίων λεπτών μακρινή σέντρα από δεξιά του Δέντσα η μπάλα πάει αριστερά και έξω από τη μεγάλη περιοχή στο Σιάμη Στ. που κάνει το αριστερό σουτ κεραυνό και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 1-1. Στο 91' αλλαγή Σπαχής Ι. του Γ. αντί Μπαντοτάκης Π.

Τελικό Αποτέλεσμα: 1-1

Αλλαγές: Κεχλιμπάρης Γ. αντί Οκταπότης Ι. και Σπαχής Ι. του Γ. αντί Μπαντοτάκης Π.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κούκας Μ.
  3. Μανδέλας Ι.
  4. Μπαντοτάκης Π.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Ράμναλης Γ.
  8. Δέντσας Πασχ.
  9. Σιάμης Στ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Δρόντζας Στ.
  12. Τσιντσάρης Πασχ.
  13. Χίτζιος Αθ.
  14. Μπέτας Ζ.
  15. Πουρσανίδης Αλ.
  16. Σπαχής Ι. του Δ.
  17. Παπαδόπουλος Στ.
  18. Κεχλιμπάρης Γ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου