7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Έλαμψαν τα μικρά στη Νίκη με Τριανταφυλλιά

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 28η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με τους Πόντιους Τριανταφυλλιάς στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ    5-0


Στο 1ο ημίχρονο και στο 1' δυνατό σουτ του Δέντσα άουτ. Στο 7' σουτ του Τσιντσάρη σε πάσα του Δέντσα αποκρούει ο τερματοφύλακας με τα πόδια σε κόρνερ. Στο 8' νέο σουτ του Δέντσα λίγο άουτ. Στο 23' βγαίνει ο Δέντσας σε τετ-α-τετ και φτάνοντας στο τέρμα της Τριανταφυλλιάς πασάρει για τον Τσιντσάρη και με δύσκολη προβολή ο αμυντικός διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 28' αλλαγή Μανδέλας Ι. αντί Σπαχής Ι. του Γ. (λόγω τραυματισμού). Στο 30' πάσα του Δέντσα στο Δρόντσα και αυτός με ωραίο πλασέ στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα της Τριανταφυλλιάς και κάνει το ΓΚΟΛ για το 1-0. Στο 33' κόρνερ του Σιάμη Στ. από δεξιά κεφαλιά του Σιάμη Ι. και η μπάλα σε χέρι αμυντικού με το διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι. Εκτελεί το πέναλτι ο Σιάμης Στ. και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 2-0. Στο 45' Σιάμης Στ. από αριστερά πάσα στο Δρόντσα αυτός κάνει αμέσως σέντρα στο Δέντσα δεξιά της μεγάλης περιοχής και αμέσως πλασέ πάσα στον Τσιντσάρη που με προβολή στη δεξιά γωνία κάνει το ΓΚΟΛ και το 3-0.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 46' αλλαγή Χίτζιος Αθ. αντί Οκταπότης Ι. Στο 50' ντρίπλα του Σιάμη Στ. από αριστερά μπαίνει ποιο μέσα στη μεγάλη περιοχή και κάνει την παράλληλη σέντρα ο τερματοφύλακας αποκρούει ασθενώς και η μπάλα πάει στον Τσιντσάρη που πλασάρει σε κενό τέρμα και το ΓΚΟΛ για το 4-0 είναι γεγονός. Στο 52' δυνατό δεξί σουτ του Δέντσα από 35 μέτρα πάει στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας διώχνει ο αμυντικός. Στο 60' αλλαγή Καλίγκας Ι. αντί Κεχλιμπάρης Γ. Στο 67' μπαίνει από αριστερά ο Καλίγκας κάνει μια ντρίπλα και δίνει στον Τσιντσάρη λίγο δεξιά αυτός ξανά στον Καλίγκα στον κενό χώρο νέα ντρίπλα και πάσα πάλι στον Τσιντσάρη που ντριπλάρει τον αμυντικό και κάνει ένα ωραίο σουτ πλασέ στην άλλη γωνία κάνοντας το ΓΚΟΛ για το 5-0, σε ένα πάρα πολύ ωραίο σε συνδυασμό και εκτέλεση γκολ από τα μικρά ταλέντα. Στο 68' είχε μία καλή ευκαιρία η Τριανταφυλλιά από λάθος της άμυνας χωρίς να την αξιοποιήσουν. Στο 80' καλή ευκαιρία από τον Τσιντσάρη πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Τελικό Αποτέλεσμα: 5-0

Αλλαγές: Μανδέλας Ι. αντί Σπαχής Ι. του Γ., Χίτζιος Αθ. αντί Οκταπότης Ι. και Καλίγκας Ι. αντί Κεχλιμπάρης Γ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Σπαχής Ι. του Γ.
  3. Σπαχής Ι. του Δ.
  4. Ράμναλης Γ.
  5. Δέντσας Πασχ.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Σιάμης Ι.
  8. Κεχλιμπάρης Γ.
  9. Τσιντσάρης Πασχ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Δρόντζας Στ.
  12. Μανδέλας Ι.
  13. Χίτζιος Αθ.
  14. Μπέτας Ζ.
  15. Πουρσανίδης Αλ.
  16. Αλικότσης Ι.
  17. Κούκας Μ.
  18. Καλίγκας Ι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου