7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Κρατάμε το Θετικό - 3 πόντοι

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 26η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με τον Απόλλων Παλαιοκάστρου στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  -  ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ    1-0


Στο 1ο ημίχρονο και στο 5' κόρνερ από δεξιά του Σιάμη Στ. κεφαλιά του Μπαντοτάκη και άουτ. Στο 9' σουτ του Οκταπότη η μπάλα στην πλάτη του αμυντικού και δεξιά στο Ράμναλη που σεντράρει κεφαλιά απόκρουση του αμυντικού η μπάλα στρώνεται στο Σιάμη Στ. και με αριστερό κάνει το ΓΚΟΛ για το 1-0. Στο 28' ωραία σέντρα από αριστερά του Μανδέλα και ο επερχόμενος Σιάμης Στ. κάνει την καρφωτή κεφαλιά και η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 41' ωραία σέντρα κάθετη του Αλικότση από την άμυνα βγάζει το Δέντσα μόνο του προς το τετ-α-τετ και από αριστερά αλλά το αριστερό του σουτ πάει άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 53' πάσα του Δέντσα δεξιά στο Δρόντσα φέρνει τη μπάλα με προσποίηση από το δεξί του στο αριστερό κάνει το δυνατό σουτ η μπάλα στην πλάτη του αμυντικού και κόρνερ. Στο 65' πάσα του Δέντσα από αριστερά στο Σιάμη Στ. που κάνει απευθείας το αριστερό σουτ κοντράρει στον αμυντικό και μπλοκάρει ο τερματοφύλακας. Στο 71' αλλαγή Κεχλιμπάρης Γ. αντί Σιάμης Ι. Στο 72' πάσα του Οκταπότη στο Σιάμη Στ. που μπαίνει από το κέντρο και από 30 μέτρα κάνει το δυνατό αριστερό σουτ και η μπάλα συρτά και σύριζα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Παλαιοκάστρου πάει άουτ. Στο 77' απευθείας φάουλ του Κεχλιμπάρη η μπάλα πάει άουτ. Στο 81' αλλαγή Χίτζιος Αθ. αντί Οκταπότη Ι. Στο 87' μπαίνει ο Δρόντσας σε τετ-α-τετ περνάει τον αμυντικό και την ώρα που κάνει το σουτ ένας άλλος αμυντικός προλαβαίνει και του βάζει την κόντρα και σώνει την ομάδα του από το δεύτερο γκολ.

Τελικό Αποτέλεσμα: 1-0

Αλλαγές: Κεχλιμπάρης Γ. αντί Σιάμης Ι. και Χίτζιος Αθ. αντί Οκταπότης Ι. 


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κούκας Μ.
  3. Μανδέλας Ι.
  4. Μπαντοτάκης Π.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Ράμναλης Γ.
  8. Δέντσας Πασχ.
  9. Σιάμης Στ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Δρόντζας Στ.
  12. Τσιντσάρης Πασχ.
  13. Χίτζιος Αθ.
  14. Μπέτας Ζ.
  15. Πουρσανίδης Αλ.
  16. Σπαχής Ι. του Δ.
  17. Παπαδόπουλος Στ.
  18. Κεχλιμπάρης Γ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου