7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ήρθε για το Χ και το πήρε ο Λευκώνας

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 12η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με τον Ολυμπιακό Λευκώνος, στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  -  ΛΕΥΚΩΝΑΣ    1-1


Στο 1ο ημίχρονο και στο 5' κεφαλιά πάσα του Ζαχαριάδη στο Stoyan δεξιά αυτός παράλληλη σέντρα, φτάνει στο Δρόντζα στο ύψος του αριστερού δοκαριού κάνει το πλασέ προς τη δεξιά πλευρά ακουμπά η μπάλα στον αμυντικό που κάνει τάκλιν χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι και πάει κόρνερ. Στο 8' ωραία ευκαιρία από τον Οκταπότη αλλά η μπάλα πάει άουτ. Στο 37' εκτέλεση φάουλ από τον Αλικότση και από δεξιά, η μπάλα φτάνει στο αριστερό κάθετο δοκάρι στο Ζαχαριάδη και με αριστερό πλασέ ανοίγει το σκορ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και κάνει το ΓΚΟΛ για το 1-0.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 48' κεφαλιά από το Ζαχαριάδη αποκρούει σταθερά ο τερματοφύλακας του Λευκώνα. Στο 50' εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Δρόντζα κεφαλιά του Ζαχαριάδη και η μπάλα λίγο άουτ. Στο 53' αδράνεια από την άμυνα παράλληλη σέντρα από τον επιθετικό του Λευκώνα που βρίσκει μόνο στη δεξιά πλευρά τον Πεχλιβάνη που με δεξί πλασέ κάνει το ΓΚΟΛ και το 1-1. Στο 68' από αριστερά πάσα του Stoyan στο Σιάμη Στ. μπαίνει από αριστερά παράλληλη σέντρα η μπάλα στο Ράμναλη αλλά το σουτ του πάει άουτ. Στο 79' αλλαγή Κουλιάλης Δ. αντί Δέντσας Αθ. Στο 82' ωραίο σουτ από το Stoyan αποκρούει ο τερματοφύλακας αλλά ο διαιτητής δίνει άουτ. Στο 88' διαμαρτυρία από τους παίκτες της Αστραπής για χέρι αμυντικού μέσα στη μικρή περιοχή που δε δίνεται από το διαιτητή. Στο 90' αλλαγή Παπαδόπουλος Στ. αντί Οκταπότης Ι. και Σπαχής Γ. αντί Σιάμη Ι.

Τελικό Αποτέλεσμα: 1-1

Αλλαγές: Κουλιάλης Δ.. αντί Δέντσας Αθ., Παπαδόπυλος Στ. αντί Οκταπότης Ι. και Σπαχής Γ. αντί Σιάμης Ι.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κεχλιμπάρης Γ.
  3. Σιάμης Στ.
  4. Ράμναλης Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Δέντσας Αθ.
  8. Οκταπότης Ι.
  9. Ζαχαριάδης Γ.
  10. Δρόντζας Στ.
  11. Nikolakiev S.
  12. Κουλιάλης Δ.
  13. Παπαδόπουλος Στ.
  14. Σπαχής Ι του Δ.
  15. Τσιντσάρης Δ.
  16. Μανδέλας Ι.
  17. Χίτζιος Αθ.
  18. Σπαχής Γ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου