7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Εύκολη Νίκη για την Αστραπή, στην Τριανταφυλλιά

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 13η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με τους Πόντιους Τριανταφυλλιάς, στην Τριανταφυλλιά. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ  -  ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ    1-6


Στο 1ο ημίχρονο και στο 4' σουτ του Αλικότση από 30 μέτρα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 12' σέντρα από δεξιά του Οκταπότη κεφαλιά του Ζαχαριάδη και μπλοκάρει ωραία ο τερματοφύλακας πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή του τέρματος. Στο 15' ο Οκταπότης δίνει τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή στο Ζαχαριάδη, μπαίνει μέσα στην περιοχή και με αριστερό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και το ΓΚΟΛ για το 0-1. Στο 23' ο Αλικότσης βγαίνει στην επίθεση δίνει τη μπάλα στο Δρόντζα και αυτός με αριστερό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και το ΓΚΟΛ για το 0-2. Στο 26' σουτ του Αλικότση από πάσα του Stoyan η μπάλα όμως πάει άουτ. Στο 27' σέντρα του Ράμναλη από δεξιά κοντρόλ του Stoyan και αμέσως δεξί πλάγιο σουτ του μπλοκάρει ο τερματοφύλακας. Στο 28' δεξί ψηλοκρεμαστό σουτ πλασέ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ζαχαριάδη για να κάνει το ΓΚΟΛ και το 0-3. Στο 31' εκτέλεση φάουλ από τον Αλικότση ωραία κεφαλιά από τον Οκταπότη και η μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Τριανταφυλλιάς. Στο 39' ο Σιάμης Ι. στον Ζαχαριάδη, αυτός πάσα στρώσιμο στο Δρόντζα και από 30 μέτρα δυνατό δεξί σουτ και η μπάλα στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 0-4.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 46' αλλαγή Χίτζιος Αθ. αντί Κεχλιμπάρη Γ. και Σπαχής Ι. του Δ. αντί Σιάμης Ι. Στο 53' σέντρα από δεξιά του Χίτζιου καρφωτή κεφαλιά του Ζαχαριάδη και ΓΚΟΛ για το 0-5. Στο 54' σέντρα του Οκταπότη στο Χίτζιο που το βγάζει μόνο με τον τερματοφύλακα αλλά το κοντρόλ δεν είναι καλό και χάνει μοναδική ευκαιρία να χρηστή σκόρερ. Στο 55' αλλαγή Τσιντσάρης Πασχ. αντί Nikolakiev St. Στο 56' από αριστερά ο Σιάμης Στ. κάνει το δεξί σουτ αποκρούει ο τερματοφύλακας νέο αριστερό αυτή τη φορά σουτ χτυπάει σε αμυντικό και καταφέρνουν να απομακρύνουν τη μπάλα. Στο 61' κλέψιμο της μπάλας από το Χίτζιο, πάσα μπροστά στον Τσιντσάρη Πασχ. αλλά το σουτ του το αποκρούει σταθερά ο τερματοφύλακας. Στο 62' ο Ζαχαριάδης βγάζει αριστερά στο Σιάμη Στ. αλλά και πάλι το αριστερό του σουτ αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 67' σουτ του Χίτζιου από καλό σημείο η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και πάει κόρνερ. Στο 69' σουτ του Χίτζιου η μπάλα πάει άουτ. Στο 78' ανατρέπει ο Σπαχής Ι. του Γ. το Γιαμακίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, (στις λίγες φορές που έφτασε στην περιοχή μας η Τριανταφυλλιά και αυτές στο 2ο ημίχρονο). Στο 79' εκτέλεση του πέναλτι από το Γιαμακίδη και η μπάλα ΓΚΟΛ για το 1-5. Στο 81' ο Ζαχαριάδης παίρνει τη μπάλα από το κέντρο κάνει καταμέτωπο επίθεση πάσα δεξιά στο Δρόντζα αυτός πάλι παράλληλη συρτή σέντρα στο Ζαχαριάδη και με δεξί πλασέ κάνει το ΓΚΟΛ για το 1-6.

Τελικό Αποτέλεσμα: 1-6

Αλλαγές: Χίτζιος Αθ. αντί Κεχλιμπάρη Γ., Σπαχής Ι. του Δ. αντί Σιάμης Ι. και Τσιντσάρης Πασχ. αντί Nikolakiev St.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Σπαχής Ι. του Γ.
  3. Σιάμης Στ.
  4. Ράμναλης Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Δρόντζας Στ.
  8. Κεχλιμπάρης Γ.
  9. Ζαχαριάδης Γ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Nikolakiev S.
  12. Χίτζιος Αθ.
  13. Κουλιάλης Δ.
  14. Τσιντσάρης Πασχ.
  15. Σλιάκας Γ.
  16. Σπαχής Ι του Δ.
  17. Δέντσας Αθ.
  18. Μανδέλας Ι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου