7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Διαιτητικό Τρίο - Βαμβακόφυτο στο Χριστός σημειώσατε 1

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 4η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με...
τη Νίκη Χριστού, στην έδρα τους. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΧΡΙΣΤΟΣ  -  ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ    1-1

Στο 1ο ημίχρονο και στο 3' κεφαλιά του Ζαχαριάδη άουτ. Στο 6' εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Οκταπότη κεφαλιά απόκρουση από αμυντικό απευθείας δεξί διαγώνιο σουτ από το Δρόντσα και η μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.  Στο 9' πάσα από αριστερά του Stoyan στον Οκταπότη και από πλεονεκτική θέση σουτάρει για να κοντράρει σε αμυντικό και η μπάλα να πάει κόρνερ. Εκτέλεση του κόρνερ κεφαλιά του Δέντσα στο Ζαχαριάδη που κάνει σουτ λίγο άουτ από καλή θέση. Στο 20' γλυκιά σέντρα από δεξιά του Δρόντσα στο κεφάλι του Stoyan που χάνει μοναδική ευκαιρία για γκολ, στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 23' η πρώτη καλή ευκαιρία για το Χριστός αποκρούει με τα πόδια ο τερματοφύλακας μας Τσιντσάρης. Στο 26' μπαίνει ο Stoyan  για τετ-α-τετ και προλαβαίνει ο αμυντικός να τον κόψη πριν σουτάρει για γκολ. Στο 27' σέντρα από αριστερά του Stoyan κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Ζαχαριάδη και ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας αποκρούει. Στο 33' σουτ του Δρόντσα άουτ. Στο 35' μπαίνει από αριστερά ο Stoyan και ενώ είναι μέσα στη μεγάλη περιοχή ο αμυντικός τον ανατρέπει, αλλά ο διαιτητής λέει να συνεχιστεί. Στο 43' ο Σιάμης Στ. πάσα από αριστερά στο Ζαχαριάδη κόντρα της μπάλας και πάει στο Δέντσα που δε βάζει το πόδι του για να στείλει τη μπάλα γκολ σε κενό τέρμα..

Στο 2ο ημίχρονο και στο 50' ωραία σέντρα από δεξιά η μπάλα πάει στο Stoyan και με δυνατό αριστερό διαγώνιο σουτ, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και κάνει το ΓΚΟΛ για το 0-1. Στο 54' από αριστερά εκτελεί φάουλ ο Οκταπότης και δεν προλαβαίνει ο Δέντσας να βάλει το κεφάλι για να στείλει τη μπάλα γκολ και να κάνει το 0-2. Στο 56' ευκαιρία για το Χριστός από καλή θέση. Στο 57' απευθείας εκτέλεση φάουλ από το Ζαχαριάδη αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 65' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά η μπάλα φτάνει στο Σιάμη Στ. που κάνει ένα δυνατό αριστερό σουτ και η μπάλα περνάει σύριζα από το δεξί κάθετο δοκάρι άουτ. Στο 70' κάνει ένα ελεύθερο λάκτισμα ο τερματοφύλακας μας Τσιντσάρης και βγαίνει εκτός μεγάλης περιοχής χωρίς να ακουμπάει τη μπάλα με το χέρι και ενώ έχει κάνει το ελεύθερο και η μπάλα παίζει και έχει γίνει φάουλ επάνω στο Stoyan, ο επόπτης Βουρλιάκης που ελέγχει την περιοχή μας καλεί το διαιτητή Κρυωνά και του υποδεικνύει έμμεσο φάουλ. Ο Διαιτητής δίνει το ΈΜΜΕΣΟ φάουλ και στήνει το τοίχος, (έχουν φαγωθεί ήδη 3 λεπτά). Στο 74' ο Επιθετικός ακουμπάει τη μπάλα χωρίς αυτή να κινείται όπως ορίζει ο κανονισμός συνεπώς ο παίκτης του Χριστός Μουρατίδης εκτελεί ΆΜΕΣΟ φάουλ και η μπάλα πάει γκολ χωρίς να ακουμπήσει σε άλλο παίκτη. Ο κανονισμός ορίζει ότι σε αυτή την περίπτωση η μπάλα θα πρέπει να θεωρηθεί ΆΟΥΤ, γιατί σε έμμεσο η μπάλα πρέπει να λα κτιστή και να ΚΙΝΕΊΤΑΙ. Ο διαιτητής καταλογίζει γκολ για το 1-1, (όλα τα παραπάνω θα τα δείτε στο 2ο ημίχρονο του αγώνα). Έχουν χαθεί περίπου 6 λεπτά και 3 λεπτά οι αλλαγές που έγιναν, σύνολο 9 λεπτά το λιγότερο, (γιατί είχαμε και ένα-δύο τραυματισμούς). Ο διαιτητής στο τέλος κράτησε ΜΌΝΟ 5 λεπτά καθυστέρηση. Στο 77' αλλαγή Κούδας Ν. αντί Δέντσας Αθ. και Κεχλιμπάρης Γ. αντί Σιάμης Ι. Στο 79' κεφαλιά του Ζαχαριάδη και αποκρούει ο τερματοφύλακας πριν έρθει σε επαφή ο Δρόντσας. Στο 80' Ζαχαριάδης μέσα στην περιοχή τρίπλα σε αμυντικό σουτ και άουτ. Στο 87' ο Οκταπότης σουτ και η μπάλα κόρνερ. Στο 93' εκτελεί φάουλ ο Κεχλιμπάρης κεφαλιά πάσα του Ζαχαριάρη στο Δρόντσα και μόνος του στα δύο μέτρα από το τέρμα στέλνει τη μπάλα με πλασέ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία στο τέλος για τη νίκη.

Τελικό Αποτέλεσμα: 1-1

Αλλαγές: Κεχλιμπάρης Γ. αντί Σιάμης Ι. και Κούδας Ν. αντί Δέντσας Αθ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Κουλιάλης Δ.
  3. Σιάμης Στ.
  4. Σιάμης Ι.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Ράμναλης Γ.
  7. Δέντσας Αθ.
  8. Δρόντσας Στ.
  9. Ζαχαριάδης Γ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Nikolakiev S.
  12. Μπιλιούμπασης Ν.
  13. Μανδέλας Ι.
  14. Λιόσιος Γ.
  15. Σλιάκας Γ.
  16. Κούδας Ν.
  17. Παπαδόπουλος Στ.
  18. Κεχλιμπάρης Γ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου