7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ευκαιρίες & Δοκάρι η ΑΣΤΡΑΠΗ - ΓΚΟΛ η Α.Καμήλα

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 6η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με το Φωστήρ Α. Καμήλας, στην έδρα τους. Το αποτέλεσμα ήταν...

Α.ΚΑΜΗΛΑ  -  ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ   1-0

Στο 1ο ημίχρονο και στο 12' κλέβει ο Stoyan τη μπάλα και κάνει το σουτ για να τη στείλει άουτ. Στο 15' μπαίνει ο Ζαχαριάδης αλλά το σουτ πολύ άουτ. Στο 17' κεφαλιά χλιαρή του Δέντσα Αθ. πάει άουτ ύστερα από σέντρα του Stoyan από αριστερά. Στο 21' σέντρα από δεξιά του Κουλιάλη, η μπάλα πάει στο Σιάμη Στ. αλλά το σουτ του πάει άουτ. Στο 23' πάσα του Stoyan στο ύψος της σέντρας στο Ζαχαριάδη που βγάζει ώραία μπαλιά στο Δρόντσα που χάνει μοναδική ευκαιρία και η μπάλα πάει άουτ. Στο 24' η μπάλα από το Δέντσα Αθ. πάει στο Σιάμη Στ. που κάνει ωραία κάθετη μπαλιά στο Ζαχαριάδη που μπαίνει στην περιοχή και κάνει το αριστερό σουτ και η μπάλα βρίσκει το κάθετο ΔΟΚΑΡΙ. Στο 28' σουτ του Οκταπότη και η μπάλα πάει άουτ. Στο 35' η ΑΣΤΡΑΠΗ διαμαρτύρεται δίκαια για πέναλτι που δε δόθηκε σε ανατροπή του Δρόντσα, ενώ ήταν έτοιμος για το γκολ, ο διαιτητής όμως έδωσε κίτρινη κάρτα στον παίκτη για θέατρο. Στο 41' χάνει ευκαιρία σε τετ-α-τετ ο επιθετικός της Α. Καμήλας διότι τον σταμάτησε ο τερματοφύλακας μας Σλιάκας. Στο 42' σε νέο τετ-α-τετ πάει η Α. Καμήλα και πάλι τον σταματάει ο Σλιάκας, (η ΑΣΤΡΑΠΗ διαμαρτύρεται ότι ξεκίνησε από θέση οφσάιντ).

Στο 2ο ημίχρονο και στο 47' κόρνερ από δεξιά του Σιάμη Στ. αλλά ο επερχόμενος Stoyan δε μπόρεσε να βρει τη μπάλα και χάθηκε νέα μοναδική ευκαιρία. Στο 50' ότι δεν κάναμε εμείς το έκανε η Α. Καμήλα με ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Φεγγομύτη μετά από εκτέλεση φάουλ, για το ΓΚΟΛ και το 1-0. Στο 53' σέντρα από δεξιά του Ζαχαριάδη η μπάλα πάει στο Stoyan που τη στρώνει στον Οκταπότη αλλά το σουτ του το αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 54' νέο σουτ από το Ζαχαριάδη αποκρούει και πάλι ο τερματοφύλακας. Στο 55' και πάλι μοναδική ευκαιρία, σέντρα του Δέντσα Αθ. και στο ύψος της μικρής περιοχής κεφαλιά του Ζαχαριάρη αποκρούει εκ επαφής ο τερματοφύλακας και ο επερχόμενος Δρόντσα κάνει το σουτ και χτυπάει πάλι στα πλευρά του κινούμενου στην άλλη κατεύθυνση τερματοφύλακα και να καταφέρουν οι αμυντικοί να διώξουν. Στο 57' αλλαγή Δέντσας Πασχ. αντί Σιάμη Ι. Στο 58' σουτ του Δέντσα Πασχ. άουτ. Στο 59' αλλαγή Κεχλιμπάρης Γ. αντί Κουλιάλης Δ. Στο 75' σουτ του Δρόντσα αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 78' μία ενέργει που δε χρειαζόταν έφερε την κόκκινη κάρτα στο Δρόντσα και η Αστραπή μένει με 10 παίκτες. Στο 84' φάουλ απευθείας του Κεχλιμπάρη αποκρούει δύσκολα ο τερματοφύλακας και ο Ζαχαριάδης που πέρνει το ριμπάουντ σουτάρει άουτ. Στο 94' άλλη μία ευκαιρία χάνεται και ο διαιτητής σφυρίζει το τέλος του παιχνιδιού.

Τελικό Αποτέλεσμα: 1-0

Αλλαγές: Δέντσας Πασχ. αντί Σιάμη Ι. και Κεχλιμπάρης Γ. αντί Κουλιάλη Δ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κουλιάλης Δ.
  3. Σιάμης Στ.
  4. Ράμναλης Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Δέντσας Αθ.
  8. Δρόντζας Στ.
  9. Ζαχαριάδης Γ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Nikolakiev S.
  12. Κεχλιμπάρης Γ.
  13. Μανδέλας Ι.
  14. Δέντσας Πασχ.
  15. Τσιντσάρης Δ.
  16. Τσιντσάρης Πασχ.
  17. Σπαχής Ι.
  18. Γκένιος Δ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου