7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ατυχία... και Ήττα


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 20η αγωνιστική της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Α' όμιλο, με το Θρακικό Α. Μητρουσίου, στο Α. Μητρούσι. Το αποτέλεσμα ήταν...

Α. ΜΗΤΡΟΥΣΙ  -  ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  2-1

Στο 1ο ημίχρονο και στο 8' γκολ για το Α.Μητρούσι και 1-0. Στο 14' σέντρα από δεξιά του Δέντσα Αθ. κεφαλιά του Ψαρρά που πρόλαβε τον τερματοφύλακα και ΓΚΟΛ για το 1-1. Στο 40' ωραίο σουτ του Ψαρρά και λίγο άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 46' αλλαγή Τσελεκίδης Μπ. αντί Μανδέλας Ι. Στο 47' ο Αλικότσης σώζει την ομάδα μας πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή του τέρματος μας σε κόρνερ. Στο 52' ανάποδο ψαλίδι του Τσελεκίδη αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 57' με απευθείας φάουλ το Α. Μητρούσι κάνει το γκολ για το 2-1. Στο 59' σουτ του Stoyan αποκρούει την μπάλα ο αμυντικός. Στο 60' απευθείας φάουλ του Αλικότση η μπάλα περνάει λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι, σχεδόν γλύφοντας. Στο 64' σουτ του Τσελεκίδη αποκρούεται από αμυντικό σε κόρνερ. Στο 75' σουτ του Αλικότση από 35 μέτρα αποκρούει δύσκολα ο τερματοφύλακας εκτινάσσοντας το κορμί του, στη δεξιά του πλευρά και η μπάλα πάει κόρνερ. Στο 91' κεφαλιά του Τσελεκίδη η μπάλα λίγο άουτ.

Τελικό αποτέλεσμα 2-1.

Αλλαγές:
 Τσελεκίδης Μπ. αντί Μανδέλας Ι.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ. του Β.
  2. Κούκας Μ.
  3. Μανδέλας Ι.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σπαχής Γ.
  7. Σιάμης Ι.
  8. Λιόσιος Δ.
  9. Δέντσας Αθ.
  10. Nikolakiev S.
  11. Ψαρράς  Δ.
  12. Τσελεκίδης Μπ.
  13. Κουλιάλης Δ.
  14. Γκούντελης Χρ.
  15. Σλιάκας Γ.
  16. Δέντσας Πασχ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου