7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Νίκη για ελπίδα σωτηρίας


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 19η αγωνιστική της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Α' όμιλο, με το Διαγόρα Κερκίνης, στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  -  ΚΕΡΚΙΝΗ  2-0

Στο 1ο ημίχρονο και στο 3' σουτ του Δέντσα Πασχ. άουτ. Στο 7' σέντρα από δεξιά του Κούκα σουτ του Τσελεκίδη άουτ. Στο 9' κόρνερ από το Δέντσα Πασχ. κεφαλιά του Stoyan αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 17' κεφαλιά και πάλι από το Stoyan η μπάλα λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 23' κόρνερ από το Δέντσα Πασχ. κεφαλιά του Σιάμη αποκρούει και πάλι ο τερματοφύλακας. Στο 27' συρτή σέντρα από δεξιά του Δέντσα Πασχ. στο Τσελεκίδη που σουτάρει, αλλά αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 28' διείσδυση του Δέντσα Πασχ. μέσα στην μεγάλη περιοχή και τον ανατρέπει καθαρά ο τερματοφύλακας με το διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Στο 29' εκτέλεση του πέναλτι από τον Αλικότση για το ΓΚΟΛ και το 1-0. Στο 37' στην πρώτη επίσκεψη της Κερκίνης στην περιοχή μας, εκτελούν φάουλ από δεξιά και ο Σιάμης ανατρέπει τον επιθετικό με τα χέρια πριν φτάσει η μπάλα σε αυτόν. Εκτελεί το πέναλτι ο Μιχαηλίδης για την Κερκίνη και αποκρούει ο τερματοφύλακας μας Σλιάκας. Στο 39' σουτ του Δέντσα Πασχ. άουτ στη σέντρα του Σιάμη από αριστερά. Στο 45' κόρνερ ο Δέντσας Πασχ. κεφαλιά του Stoyan και αποκρούει ο τερματοφύλακας με 2η προσπάθεια. Στο 45'+ Διείσδυση του Ψαρρά από αριστερά καθυστερεί να κάνει το πλασέ για το γκολ και δίνει πάσα στον επερχόμενο Δέντσα Πασχ. που σουτάρει δυνατά και η μπάλα σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα για να διώξουν στη συνέχεια οι αμυντικοί.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 51' ωραίο σουτ του Σιάμη από αριστερά και από 30 μέτρα αποκρούει με 2η προσπάθεια ο τερματοφύλακας. Στο 53' διπλή αλλαγή Δέντσας Αθ. αντί Κούδα Ν. και Μανδέλας Ι. αντί Τσελεκίδης Μπ. Στο 65' αλλαγή Λιόσιος Δ. αντί Ψαρράς Δ. Στο 68' σέντρα από το Λιόσιο Δ. σουτ του Stoyan αποκρούουν οι αμυντικοί, νέο σουτ από το Δέντσα Αθ. αποκρούει ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Στο 73' σουτ πλασέ από τον Αλικότση λίγο άουτ. Στο 84' συρτή σέντρα από δεξιά του Δέντσα Πασχ. στο Soyan στο ύψος του πέναλτι, σουτ τσαφ από το Stoyan και ο επερχόμενος Σπαχής σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 2-0. Στο 88' ωραίο σουτ από το Δέντσα Αθ. λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 90' σουτ του Stoyan λίγο άουτ.

Τελικό αποτέλεσμα 2-0.

Αλλαγές:
 Δέντσας Αθ. αντί Κούδας Ν., Μανδέλας Ι. αντί Τσελεκίδης Μπ. και Λιόσιος Δ. αντί Ψαρράς Δ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κούκας Μ.
  3. Σιάμης Ι.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σπαχής Γ.
  7. Κούδας Ν.
  8. Δέντσας Πασχ.
  9. Τσελεκίδης Μπ.
  10. Nikolakiev S.
  11. Ψαρράς  Δ.
  12. Μανδέλας Ι.
  13. Δέντσας Αθ.
  14. Λιόσιος Δ.
  15. Τσιντσάρης Δ. του Β.
  16. Γκούντελης Χρ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου