7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Αυτοκτονία... με Χ στο 89'


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 18η αγωνιστική της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Α' όμιλο, με τον Απόλλων Θερμοπηγής, στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  -  ΘΕΡΜΟΠΗΓΗ   1-1

Στο 1ο ημίχρονο και στο 6' απευθείας φάουλ από τον Αλικότση άουτ. Στο 28' σουτ του Δέντσα Πασχ. αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 29' σουτ του Σιάμη η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ. Στο 39' σουτ του Δέντσα Πασχ. από 35 μέτρα αφού είδε τον τερματοφύλακα της Θερμοπηγής εκτός θέσης, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 45' φάουλ από το Σιάμη και αυτό λίγο άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 54' ο Δέντσας Αθ. μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή σε τετ-α-τετ, αλλά διστάζει να πλασάρει και δίνει δεξιά στο Δέντσα Πασχ. που σουτάρει και αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 55' κερδίζει πέναλτι ο Δέντσας Πασχ. σε ανατροπή του. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Αλικότσης και κάνει το ΓΚΟΛ για το 1-0. Στο 64' αλλαγή Μανδέλας Ι. αντί Κούδας Ν. Στο 69' αλλαγή Τσελεκίδης Μπ. αντί Λιόσιος Δ. Στο 77' παράλληλη σέντρα από δεξιά του Σπαχή αλλά δεν πρόλαβε με προβολή που έκανε ο Τσελεκίδης να στείλει τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα. Στο 81' αλλαγή Ψαρράς Δ. αντί Δέντσας Αθ. Στο 82' ευκαιρία από τον Τσελεκίδη το σουτ του λίγο άουτ. Στο 83' σε σέντρα που γίνεται από δεξιά ο αμυντικός που είναι δίπλα μέσα στη μεγάλη περιοχή βάζει και τα δύο χέρια στο πρόσωπο και αποκρούει τη μπάλα, αλλά ο διαιτητής αρνείται το πέναλτι. Στο 84' σέντρα από το Ψαρρά από αριστερά η κεφαλιά του Stoyan λίγο άουτ. Στο 87' τριπλή ευκαιρία με αποκρούσεις από τερματοφύλακα και αμυντικούς της Θερμοπηγής και τελευταίο το ανάποδο ψαλιδάκι του Stoyan να το αποκρούει δύσκολα ο τερματοφύλακας στην αριστερή του γωνία και να απομακρύνουν οι αμυντικοί. Στο 89' η αυτοκτονία της ομάδας μας, λάθος απομάκρυνση λάθος εκτίμηση με τη βοήθεια του αέρα, η κεφαλιά του Αλικότση και το αυτογκόλ με τη βοήθεια του δεξιού κάθετου δοκαριού μας, για το γκολ και το 1-1.

Τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Αλλαγές:
 Μανδέλας Ι. αντί Κούδας Ν., Τσελεκίδης Μπ. αντί Λιόσιος Δ., και  Ψαρράς Δ. αντί  Δέντσας Αθ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ. του Β.
  2. Κούκας Μ.
  3. Σιάμης Ι.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σπαχής Γ.
  7. Δέντσας Αθ.
  8. Δέντσας Πασχ.
  9. Κούδας Ν.
  10. Nikolakiev S.
  11. Λιόσιος Δ.
  12. Ψαρράς  Δ.
  13. Τσελεκίδης Μπ.
  14. Γκούντελης Χρ.
  15. Σλιάκας Γ.
  16. Μανδέλας Ι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου