7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Χ... με μέλλον


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 17η αγωνιστική της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Α' όμιλο, με τη Δόξα Μελενικιτσίου, στο Μελενικίτσι. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙ  -  ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  0-0

Στο 1ο ημίχρονο και στο 8' είχαν οριζόντιο δοκάρι και άουτ του Μελενικιτσίου από αναπάντεχο μακρινό σουτ. Στο 33' σέντρα του Σπαχή από δεξιά κεφαλιά του Stoyan λίγο άουτ. Στο 38' πάλι δοκάρι κάθετο αυτή τη φορά για το Μελενικίτσι.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 46' αλλαγή Λιόσιος Δ. αντί Τσελεκίδης Μπ. Στο 57' αλλαγή Ψαρράς Δ. αντί Κούδας Ν. Στο 58' απευθείας φάουλ του Αλικότση με δυνατό ευθύβολο σουτ αποκρούει δύσκολα ο τερματοφύλακας. Στο 68' σουτ του Σπαχή άουτ. Στο 70' σουτ του Δέντσα Πασχ. λίγο άουτ. Στο 75' νέο σουτ από το Stoyan αλλά και πάλι άουτ. Στο 85' κόρνερ από δεξιά με το Σπαχή 1η κεφαλιά από το Ψαρρά 2η κεφαλιά από το Σιάμη αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 87' απευθείας φάουλ για το Μελενικίτσι οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 89' σέντρα από δεξιά του Δέντσα Αθ. δεν πιάνει καλά την κεφαλιά ο Δέντσας Πασχ. και αυτή καταλήγει λίγο άουτ με τον τερματοφύλακα απλώς να κοιτάζει.Στο 90' αλλαγή Τσιντσάρης Δ. του Β. αντί Δέντσας Αθ.

Τελικό αποτέλεσμα 0-0.

Αλλαγές:
 Λιόσιος Δ. αντί Τσελεκίδης Μπ., Ψαρράς Δ. αντί Κούδας Ν. και Τσιντσάρης Δ. του Β. αντί Δέντσας Αθ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κούκας Μ.
  3. Σιάμης Ι.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σπαχής Γ.
  7. Δέντσας Αθ.
  8. Δέντσας Πασχ.
  9. Τσελεκίδης Μπ.
  10. Nikolakiev S.
  11. Κούδας Ν.
  12. Ψαρράς  Δ.
  13. Μανδέλας Ι.
  14. Λιόσιος Δ.
  15. Τσιντσάρης Δ. του Β.
  16. Γκούντελης Χρ.
  17. Γκένιος Δ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου