7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Επιτέλους... ΑΣΤΡΑΠΗ


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 16η αγωνιστική της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Α' όμιλο, με το Διγενή Α. Ποροΐων, στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  -  Α. ΠΟΡΟΪΑ  1-0

Στο 1ο ημίχρονο και στο 16' σουτ του Τσελεκίδη αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 22' ο Stoyan βγάζει μόνο τον Τσελεκίδη σε τετ-α-τετ, όμως ανοίγει λίγο παραπάνω τη μπάλα και προλαβαίνει να αποκρούσει ο τερματοφύλακας, χάνοντας την ποιο καλύτερη ευκαιρία του 1ου ημιχρόνου. Στο 25' δυνατό σουτ του Δέντσα Πασχ. πάει άουτ. Στο 30' φάουλ του Αλικότση από δεξιά κεφαλιά του Stoyan αποκρούει ο τερματοφύλακας.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 47' ο Τσελεκίδης από δεξιά σεντράρει χαμηλά ο επερχόμενος Stoyan (στο ύψος της μικρής περιοχής) κάνει ένα σουτ πλασέ και ο τερματοφύλακας με τα πόδια αποκρούει σε κόρνερ. Στο 49' ο Κούδας σεντράρει αυτή τη φορά από δεξιά η μπάλα πάει στο Δέντσα Πασχ. στο ύψος του πέναλτι και στο σουτ που κάνει τον κόβει με τάκλιν κόντρα ο αμυντικός. Στο 63' αλλαγή Ψαρράς Δ. αντί Δέντσας Αθ. Στο 69' σέντρα του Τσελεκίδη χάνει καλή ευκαιρία ο Ψαρράς, προλαβαίνοντας ο αμυντικός να τον κόψη. Στο 78' στη γωνία της μεγάλης περιοχής στο άουτ ο Σπαχής εκτελεί το έμμεσο φάουλ (γύρισμα αμυντικού στον τερματοφύλακα), στο δεύτερο δοκάρι ο Κούδας κάνει μία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και η μπάλα πάει στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα από τη μικρή περιοχή ο Σιάμης με κεφαλιά στέλνει τη  μπάλα στον ουρανό των δικτύων για το ΓΚΟΛ και το 1-0. Στο 79' αλλαγή Λιόσιος Δ. αντί Λιόσιος Γ. Στο 91' αλλαγή Γκούντελης Χρ. αντί Τσελεκίδης Μπ. Μετά το γκολ χάθηκαν και δύο ακόμα ευκαιρίες, στη μοναδική πίεση που δέχθηκε η ομάδα στο τελευταίο 8λεπτο. 

Τελικό αποτέλεσμα 1-0.

Αλλαγές:
 Ψαρράς Δ. αντί Δέντσας Αθ., Λιόσιος Δ. αντί Λιόσιος Γ. και Γκούντελης Χρ. αντί Τσελεκίδης Μπ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ. του Β.
  2. Κούκας Μ.
  3. Σιάμης Ι.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σπαχής Γ.
  7. Δέντσας Αθ.
  8. Δέντσας Πασχ.
  9. Τσελεκίδης Μπ.
  10. Nikolakiev S.
  11. Κούδας Ν.
  12. Ψαρράς  Δ.
  13. Λιόσιος Δ.
  14. Μανδέλας Ι.
  15. Σλιάκας Γ.
  16. Γκούντελης Χρ.
  17. Γκένιος Δ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου