7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Νίκη... με την ΨΥΧΗ στο στόμα

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 13η αγωνιστική της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Α' όμιλο, με τον Στρυμών Στρυμινικού, στην έδρα του Στρυμονικού. Το αποτέλεσμα ήταν...
ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ  -  ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ    1-3

Στο 1ο ημίχρονο και στο 5' πάσα του Δέντσα Πασχ. στο Stoyan, ο τελευταίος κάνει ένα δυνατό σουτ και το ΓΚΟΛ για το 0-1. Στο 7' σουτ του Δέντσα Πασχ. άουτ. Στο 12' σουτ του Κούκα με το αριστερό, κόρνερ ο τερματοφύλακας. Στο 13' νέο σουτ του Δέντσα Πασχ. λίγο άουτ. Στο 20' σέντρα από αριστερά του Ψαρρά κεφαλιά του Τσιντσάρη Δ. του Ι. και η μπάλα λίγο άουτ. Στο 27' χαμένη ευκαιρία από το Stoyan με το κεφάλι. Στο 38' βγαίνει σε τετ-α-τετ ο Κούκας και χάνει μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 39' σουτ δυνατό του Δέντσα Πασχ. για το ΓΚΟΛ και το 0-2. Στο 44' σέντρα από δεξιά του Τσιντσάρη Δ. του Ι. σουτ του Stoyan άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 52' αλλαγή Κούδας Ν. αντί Τσιντσάρης Δ. του Ι. και αλλαγή Τσελεκίδης Μπ. αντί Κούκα Μ. Στο 58' σουτ του Stoyan άουτ. Στο 59' σέντρα του Κούδα σουτ του Stoyan από κοντά και χάνεται μοναδική ευκαιρία με τη μπάλα να πάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 60' σέντρα του Δέντσα Αθ. από δεξιά κεφαλιά του Κούδα η μπάλα λίγο άουτ. Στο 64' πέναλτι για το Στρυμονικό και γκολ για το 1-2. Στο 76' τετ-α-τετ του Κούδα αλλά ανοίγει παραπάνω τη μπάλα για να προλάβει ο τερματοφύλακας να αποκρούσει. Στο 82' ωραία ενέργεια από αριστερά σέντρα του Stoyan στο Δέντσα Πασχ. αυτός αφήνει τη μπάλα κάτω από τα πόδια του για να πάει αυτή στον Αλικότση και με σουτ πλασέ να κάνει το ΓΚΟΛ και το 1-3. Στο 82' αλλαγή Λιόσιος Δ. αντί Ψαρράς Δ. Στο 84' από δεξιά σεντράρει ο Τσελεκίδης στον Κούδα, αυτός με κεφαλιά στρώνει στο Δέντσα Πασχ. που σουτάρει όμως λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

Τελικό αποτέλεσμα 1-3.

Αλλαγές:
 Τσελεκίδης Μπ. αντί Κούκας Μ.,  Κούδας Ν. αντί Τσιντσάρης Δ. του Ι.  και Λιόσιος Δ. αντί Ψαρράς Δ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Δέντσας Αθ.
  3. Σιάμης Ι.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σπαχής Γ.
  7. Κούκας Μ.
  8. Δέντσας Πασχ.
  9. Τσιντσάρης Δ. του Ι.
  10. Nikolakiev S.
  11. Ψαρράς  Δ.
  12. Τσελεκίδης Μπ.
  13. Μανδέλας Ι.
  14. Κούδας Ν.
  15. Γκουντέλης Χρ.
  16. Λιόσιος Δ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου