7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Τερματοφύλακας, Ατυχία, Λάθη & Διαιτησία...


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 12η αγωνιστική της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Α' όμιλο, με τον Άρη Σκοτούσας, στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα σε ένα γήπεδο γεμάτο νερό ήταν...


ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  -  ΣΚΟΤΟΥΣΑ  1-2

Στο 1ο ημίχρονο και στο 8' σουτ πλασέ του Δέντσα Πασχ. έξω από τη μεγάλη περιοχή της Σκοτούσας η μπάλα περνάει τον τερματοφύλακα και 10 πόντους από τη γραμμή του τέρματος κολλάει στα νερά και την απομακρύνει αμυντικός. Στο 26' το 0-1 από τον Αρβανιτίδη της Σκοτούσας, ενώ είχε προηγηθεί φάουλ από τον παίκτη που έκανε τη σέντρα. Στο 27' σουτ του Κούδα αποκρούει αμυντικός. Στο 36' φάουλ απευθείας του Δέντσα Πασχ. αποκρούει ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά σουτ του Stoyan η μπάλα λίγο άουτ. Στο 37' αλλαγή Δέντσας Αθ. αντί Τσελεκίδη Μπ. (λόγω τραυματισμού).

Στο 2ο ημίχρονο και στο 47' φάουλ του Δέντσα Πασχ. απομακρύνει ο αμυντικός. Στο 49' φάουλ του Αλικότση αποκρούει ο τερματοφύλακας και απομακρύνει τη μπάλα ο αμυντικός πάνω στη γραμμή. Στο 60' αλλαγή Μανδέλας Ι. αντί Λιόσιος Δ. Στο 66' αλλαγή Ψαρράς Δ. αντί Κούδας Ν. Στο 68' πάει να βγει τετ-α-τετ ο Αλικότσης και τον προλαβαίνει ο τερματοφύλακας. Στο 70' φάουλ του Αλικότση λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 71' κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) για τη Σκοτούσα. Στο 73' φάουλ του Δέντσα Πασχ. αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 81' βγαίνει ξανά ο Αλικότσης με τον τερματοφύλακα στο 1ο σουτ το αποκρούει του φεύγει και ξανά ο Αλικότσης με νέο σουτ κάνει το ΓΚΟΛ και το 1-1. Στο 84' σουτ του Δέντσα Πασχ. ακούμπησε  το δεξί κάθετο δοκάρι και άουτ. Στο 90' ενώ τους είχαμε κλείσει στα καρέ τους και είμαστε στην επίθεση από δεξιά, γίνεται διπλό φάουλ επάνω στον Κούκα ο διαιτητής δε δίνει φάουλ, κλέβουν τη μπάλα γίνεται μία σέντρα για να γίνει το λάθος από Σλιάκα και Μανδέλα να πάρει τη μπάλα ο επιθετικός της Σκοτούσας Δελίτσικος (το δώρο μας) και σε κενό τέρμα να κάνει το 1-2.

Τελικό αποτέλεσμα 1-2.

Αλλαγές:
 Δέντσας Αθ. αντί Τσελεκίδης Μπ.,   Μανδέλας Ι. αντί Λιόσιος Δ.   και Ψαρράς Δ. αντί Κούδας Ν.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Λιόσιος Δ.
  3. Σιάμης Ι.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σπαχής Γ.
  7. Τσελεκίδης Μπ.
  8. Δέντσας Πασχ.
  9. Κούδας Ν.
  10. Nikolakiev S.
  11. Κούκας Μ.
  12. Ψαρράς  Δ.
  13. Τσιντσάρης Δ. του Ι.
  14. Δέντσας Αθ.
  15. Τσιντσάρης Δ. του Β.
  16. Μανδέλας Ι.
  17. Σκρόντας Β.
  18. Μαλαματένιος Β.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου