7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Νίκη με Λιμνοχώρι στη 2η αγωνιστική


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 2η αγωνιστική της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Α' όμιλο, με τον Ηρακλή Λιμνοχωρίου στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ    3-1

Στο 1ο ημίχρονο και στο 2'  σουτ του Μπούρα για το Λιμνοχώρι και η μπάλα γκολ για το 0-1. Στο 19' σέντρα του Δέντσα Πασχ. από δεξιά σουτ του Μαλαματένιου και αποκρούει ο τερματοφύλακας του Λιμνοχωρίου. Στο 28' βγαίνει από δεξιά ο Κουλιάλης όπου κάνει μία ωραία σέντρα, μόνος ο Σπαχής και με κεφαλιά κάνει το ΓΚΟΛ για το 1-1. Στο 31' νέα προσπάθεια πάλι από δεξιά, αυτή τη φορά τη μπάλα έχει ο Stoyan που κάνει τη σέντρα και την κεφαλιά αυτή τη φορά κάνει ο Μαλαματένιος για το ΓΚΟΛ και το 2-1. Στο 37' φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή, μία κομπίνα στην εκτέλεση με αποδέκτη τον Αλικότση για ένα δυνατό σουτ και με υπερένταση έπιασε ο τερματοφύλακας με δεύτερη προσπάθεια στην αριστερή του γωνία. Στο 41' σουτ του Δέντσα Πασχ. λίγο άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 46' αλλαγή Κούκας αντί Σιάμη. Στο 48' βγαίνει ο Κούκας από δεξιά μπαίνει προς την περιοχή κάνει τη συρτή σέντρα προς το πέναλτι και ο επερχόμενος Δέντσας Πασχ. με πλασέ κάνει το ΓΚΟΛ και το 3-1. Στο 56' ωραία απόκρουση από τον τερματοφύλακα μας Τσιντσάρη σε σουτ επιθετικού. Στο 65' πάει να βγει σε τετ-α-τετ ο Δέντσας Αθ. αλλά κόβεται από τον αντίπαλο αμυντικό. Στο 70' ωραία και πάλι απόκρουση από τον Τσιντσάρη. Στο 72' αλλαγή Ψαρράς αντί Μαλαματένιου. Στο 82' σουτ του Stoyan λίγο άουτ. Στο 86' αλλαγή Τσελεκίδης αντί Stoyan.

Τελικό αποτέλεσμα 3-1.

Αλλαγές: Κούκας Μ. αντί Σιάμης Ι., Ψαρράς Δ. αντί Μαλαματένιος Β. και Τσελεκίδη Μπ. αντί Nikolakiev Stoyan.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Κουλιάλης Δ. του Ν.
  3. Γκένιος Δ.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Δέντσας Πασχ.
  8. Μαλαματένιος Β.
  9. Nikolakiev S.
  10. Σπαχής Γ.
  11. Δέντσας Αθ.
  12. Κούκας Μ.
  13. Παπαδόπουλος Στ.
  14. Τσελεκίδης Μπ.
  15. Παπαδόπουλος Νικ.
  16. Μανδέλας Ι.
  17. Χατζηκώτσιος Δ.
  18. Ψαρράς  Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου