7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόκριση στη 3η φάση του Κυπέλλου

 Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Κυπέλλου της ομάδας μας για την 2η φάση με τον Μ. Αλέξανδρο Καστανούσας. Το αποτέλεσμα ήταν...




ΚΑΣΤΑΝΟΥΣΑ - ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  1-2 παράταση (κ.α. 1-1)

Στο 1ο ημίχρονο και στο 3' σέντρα από αριστερά του Σπαχή ο τερματοφύλακας της Καστανούσας διώχνει σε κόρνερ. Στο 16' σουτ του Δέντσα Πασχ. από 30μ. η μπάλα λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 20' διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας σε σουτ του Σπαχή και στην εκτέλεση από το Σπαχή σουτ του Stoyan νέο κόρνερ και νέα εκτέλεση από το Σπαχή με το Μαλαματένιο από πλεονεκτική θέση δε μπορεί να κάνει την κεφαλιά για το γκολ. Στο 27' νέο σουτ του Stoyan λίγο άουτ. Στο 35' εκτέλεση κόρνερ του Σπαχή κεφαλιά του Stoyan άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 47' ο Stoyan από αριστερά κάνει τη σέντρα, σουτ του Κούκα και η μπάλα κόρνερ. Στην εκτέλεση του Σπαχή, η μπάλα πάει στο Σιάμη που κάνει το σουτ για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας. Στο 50' σουτ του Κούκα αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 52', 60' και 61' σουτ από τους Σιάμη, Stoyan και Σπαχή αντίστοιχα καταλήγουν άουτ. Στο 66' σουτ του Δέντσα Πασχ. η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό και καταλήγει κόρνερ. Εκτέλεση του κόρνερ από το Σπαχή η μπάλα πάει και πάλι στο Δέντσα Πασχ. που σουτάρει άουτ. Στο 67' ωραίο σουτ από παίκτη της Καστανούσας αποκρούει ωραία ο τερματοφύλακας μας Τσιντσάρης. Στο 69' ωραία πάσα από το Stoyan και από αριστερά, με τον Κούκα να σουτάρει άουτ. Στο 73' εκτέλεση φάουλ του Αλικότση η μπάλα πάει στο Stoyan που σουτάρει για το ΓΚΟΛ και το 0-1. Στο 75' αλλαγή Κούδας Ν. αντί Σιάμη Ι. Στο 78' ένα λάθος στη μεσαία γραμμή δίνει την ευκαιρία για σουτ από παίκτη της Καστανούσας, αλλά αποκρούει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας μας. Στο 83' και 84' δύο πολύ καλά σουτ του Stoyan, το 1ο αποκρούει ο τερματοφύλακας και το 2ο το στέλνει κόρνερ. Στο 85' ωραία μπαλιά στον Κούκα που το βγάζει σε τετ-α-τετ, αλλά δεν τσιμπάει την μπάλα να την κάνει δική του και να βγει μόνος με το τέρμα με αποτέλεσμα να την μπλοκάρει ο τερματοφύλακας. Στο 87' ένα λάθος του διαιτητή σε επίθεση μας και δεξιά, ενώ ο επόπτης της πλευράς δίνει τη μπάλα πλάγιο σε μας, (ένα μέτρο μπροστά στο επόπτη η φάση), ο διαιτητής είδε φάουλ επιθετικό. Εκτελείτε το φάουλ με γέμισμα προς την περιοχή μας και ο παίκτης της Καστανούσας Λιονταρίδης κάνει ένα άπιαστο σουτ για να γίνει το 1-1. Από το 88' έως και το 3' τον καθυστερήσεων, καταιγισμός ευκαιριών από Σπαχή (σουτ κόρνερ), Stoyan (σουτ άουτ) και αποκορύφωμα την ευκαιρία του Κούδα στο 3' τον καθυστερήσεων σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και δεξιά που αποκρούει εξ επαφής ο τερματοφύλακας της Καστανούσας.

Κανονική Διάρκεια αποτέλεσμα 1-1 και παράταση.

Στο 1ο ημίχρονο της παράτασης και στο 92' σουτ του Κούδα χτυπάει σε αμυντικό και η μπάλα κόρνερ. Στο 102' σέντρα από δεξιά του Stoyan η μπάλα στο Μαλαματένιο που κάνει σουτ αποκρούει ο τερματοφύλακας και ένας αμυντικός διώχνει έξω από τη μεγάλη περιοχή συρτά και ο επερχόμενος Αλικότσης από 35μ.+ κάνει ένα δυνατό συρτό σουτ και η μπάλα πάει στα δίχτυα για  το  ΓΚΟΛ  και το  1-2. Στο 103' καλή ευκαιρία από την Καστανούσα που καταλήγει άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο της παράτασης και στο 109' δυνατό σουτ του Δέντσα Αθ. άουτ. Στο 110' σουτ του Μαλαματένιου αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 111' ευκαιρία από την Καστανούσα. Στο 112' αλλαγή Ψαρράς Δ. αντί Μαλαματένιος Β. Στο 114' 2η κίτρινη (κόκκινη) κάρτα στο Σπαχή για διαμαρτυρία και η ομάδα μας με 10 παίκτες. Στο 115' άλλη μία ευκαιρία από την ομάδα μας που δε χάνεται, ωραία ενέργεια από το Stoyan που μπαίνει στη μεγάλη περιοχή και πλασάρει τον τερματοφύλακα της Καστανούσας που αποκρούει, η μπάλα πάει στον Κούδα κάνοντας το σουτ άουτ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία. Στο 119' αλλαγή Τσελεκίδης Μπ. αντί Δέντσας Πασχ.

Τελικό αποτέλεσμα 1-2 στην παράταση.

Αλλαγές:
 Κούδας Ν. αντί Σιάμης Ι., Ψαρράς Δ. αντί Μαλαματένιος Β. και Τσελεκίδη Μπ. αντί Δέντσας Πασχ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Κουλιάλης Δ. του Ν.
  3. Δέντσας Αθ.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Δέντσας Πασχ.
  7. Σιάμης Ι.
  8. Μαλαματένιος Β.
  9. Σπαχής Γ.
  10. Nikolakiev S.
  11. Κούκας Μ.
  12. Κούδας Ν.
  13. Μανδέλας Ι.
  14. Τσελεκίδης Μπ.
  15. Γκουντέλης Χ.
  16. Γκένιος Δ.
  17. Χατζηκώτσιος Δ .
  18. Ψαρράς  Δ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου