7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόκριση στη 2η φάση του Κυπέλλου


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Κυπέλλου της ομάδας μας για την 1η φάση με τον Άρη Ποντισμένου. Το αποτέλεσμα ήταν...ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ   1-0.

Στο 1ο ημίχρονο και στο 7' ωραία προσπάθεια από το Σπαχή που δίνει δεξιά στο Stoyan που σεντράρει αλλά διώχνουν οι αμυντικοί του Ποντισμένου. Στο 26' βγαίνει σε τετ-α-τετ το Νο 11 του Ποντισμένου, του κλείνει το πεδίο ο Τσιντσάρης, αναγκάζοντας τον να πάει ποιο δεξιά και τελικά να τον κόψη ο Λιόσιος Γ. 

Στο 2ο ημίχρονο και στο 46' ωραίο σουτ από 35μ. του Δέντσα Πασχ. αποκρούει ο τερματοφύλακας του Ποντισμένου. Στο 50' παράλληλη σέντρα από δεξιά του Κούκα αποκρούει και πάλι ο τερματοφύλακας. Στο 55' εκτέλεση φάουλ απευθείας από την ομάδα του Ποντισμένου αποκρούει πολύ ωραία ο τερματοφύλακας μας Τσιντσάρης σε κόρνερ. Στο 56' νέο σουτ του Δέντσα Πασχ. αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 68' αλλαγή Σκρόντας Β. αντί Τσελεκίδη Μπ. Στο 75' σέντρα του Stoyan παράλληλη από αριστερά και ο επερχόμενος Δέντσας Πασχ. πλασάρει και σχεδόν εξ' επαφής ο τερματοφύλακας αποκρούει. Στο 78' ο Stoyan δίνει τη μπάλα στο Σκρόντα που μπαίνει από αριστερά κάνει παράλληλη σέντρα και ο Κούκας που έρχεται από πίσω κάνει το ΓΚΟΛ για το 1-0. Στο 81' απευθείας εκτέλεση φάουλ από το Δέντσα Πασχ. αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 85' αλλαγή Χατζηκώτσιος Δ. αντί Ψαρράς Δ.

Τελικό αποτέλεσμα 1-0.

Αλλαγές:
 Χατζηκώτσιος Δ. αντί Ψαρράς Δ. και Σκρόντας Β. αντί Τσελεκίδη Μπ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
 1. Τσιντσάρης Δ.
 2. Γκένιος Δ.
 3. Λιόσιος Γ.
 4. Κουλιάλης Δ. του Ν.
 5. Αλικότσης Ι.
 6. Δέντσας Πασχ.
 7. Τσελεκίδης Μπ.
 8. Ψαρράς Δ.
 9. Κούκας Μ.
 10. Σπαχής Γ.
 11. Nikolakiev S.
 12. Κούδας Ν.
 13. Σκρόντας Β.
 14. Μανδέλας Ι.
 15. Γκουντέλης Χ.
 16. Χατζηκώτσιος Δ.
 17. Παπαδόπουλος Στ..
 18. Παπαδόπουλος Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου