7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ήττα με Χριστός στην 1η αγωνιστική

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 1η αγωνιστική της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Α' όμιλο, με τη Νίκη Χριστού, στο Χριστός. Το αποτέλεσμα ήταν...



ΧΡΙΣΤΟΣ - ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  2-0

Στο 1ο ημίχρονο και στο 12'  ο Μαλαματένιος μπαίνει από αριστερά κάνει το σουτ και η μπάλα χτυπάει σε αμυντικό και βγαίνει κόρνερ. Στο 23' και πάλι από αριστερά μπαίνει ο Μαλαματένιος κάνει το σουτ και η μπάλα πάει άουτ, ενώ από δεξιά του και παράλληλα ερχόταν ο Κούδας μόνος με το τέρμα. Στο 27' από δεξιά ο Κούκας κάνει το σουτ για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Χριστού.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 46' φεύγει σε τετ-α-τετ ο Κούκας και χάνει μοναδική ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 49' χάνεται καλή ευκαιρία από το Χριστός, ύστερα από την πολύ καλή επέμβαση του τερματοφύλακας Τσιντσάρη. Στο 59' σουτ του Δέντσα Πασχ. η μπάλα πάει άουτ. Στο 67' πάλι σουτ του Δέντσα Πασχ. άουτ. Στο 75' σουτ του Σιάμη έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα πάει σύριζα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χριστού, στο ύψος του γάμα. Στο 77' το 1-0 για το Χριστός σε σουτ του Νεστορίδη. Στο 77' αλλαγή Τσελεκίδης Μπ. αντί Κούκα Μ. Στο 80' αλλαγή Παπαδόπουλος Στ. αντί Κούδα Ν. Στο 81' εκτέλεση οφσάιντ από τον Τσιντσάρη βρίσκει τον Μαλαματένιο που κάνει μια ντρίπλα, αλλά ανοίγει λίγο παραπάνω τη μπάλα και στο τετ-α-τετ τον προλαβαίνει ο τερματοφύλακας. Στο 81' αλλαγή Γκένιος Δ. αντί Δέντσας Αθ. Στο 82' εκτέλεση κόρνερ από αριστερά η μπάλα πάει στον Αλικότση που πιάνει δυνατό σουτ και βρίσκει στην πλάτη του Λιόσιου, 2 μέτρα πριν από το τέρμα. Στο 87' εκτέλεση φάουλ από τον Αλικότση η μπάλα χτυπάει στο τείχος και καταλίγει κόρνερ, αλλά ο διαιτητής δίνει άουτ. Στο 92' ο Δημητρακόπουλος φεύγει 2 μέτρα οφσάιντ και ο επόπτης λέει παίζεται για να πλασάρει στο τετ-α-τετ τον τερματοφύλακα μας και να κάνει το 2-0.

Τελικό αποτέλεσμα 2-0.

Αλλαγές:
 Τσελεκίδη Μπ. αντί Κούκα Μ., Παπαδόπουλος Στ. αντί Κούδας Ν. και Γκένιος Δ. αντί Δέντσας Αθ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Δέντσας Αθ.
  3. Κουλιάλης Δ. του Ν.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Δέντσας Πασχ.
  7. Σιάμης Ι.
  8. Κούκας Μ.
  9. Κούδας Ν.
  10. Nikolakiev S.
  11. Μαλαματένιος Β.
  12. Γκένιος Δ.
  13. Μανδέλας Ι.
  14. Ψαρράς  Δ.
  15. Γκουντέλης Χ.
  16. Παπαδόπουλος Στ..
  17. Τσελεκίδης Μπ.
  18.  Τσίντσιος Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου