7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Νίκη με ΠΑΟΚ Ηράκλειας στο Βαλτερό


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι για τις θέσεις 7-9 της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ Ηράκλειας στο γήπεδο του Βαλτερού. Το αποτέλεσμα ήταν...



ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ - ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ 0-1.

Στο 1ο ημίχρονο και στο 8' ωραίο σουτ του Κούδα αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 9' ξερό σουτ του Stoyan στη γωνία του τέρματος του ΠΑΟΚ και γκολ για το 0-1. Στο 24' απευθείας φάουλ του Κούδα η μπάλα γλύφει το οριζόντιο δοκάρι και πάει άουτ. Στο 30' ωραία απόκρουση του τερματοφύλακα μας Σλιάκα σε κεφαλιά επιθετικού της Ηράκλειας. Στο 33' σουτ του Κούδα λίγο άουτ. Στο 34' σουτ του Stoyan αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 35' φοβερή ευκαιρία του Stoyan, ύστερα από διείσδυση του Κούδα μέσα στη μεγάλη περιοχή και πλάγια δεξιά, κάνει σέντρα στο Stoyan και με κεφαλιά ψαράκι, χάνει μοναδική ευκαιρία σε κενό τέρμα. Στο 43' σώζει χαμένη μπαλιά ο Κούκας με το κεφάλι πριν η μπάλα περάσει άουτ και πηγαίνει στο Stoyan που κάνει ένα δυνατό σουτ, για να κάνει απόκρουση στη γραμμή αμυντικός του ΠΑΟΚ Ηράκλειας. Στο 45' χάνει καλή ευκαιρία ο ΠΑΟΚ ύστερα από εκτέλεσει φάουλ και απόκρουση του Σλιάκα πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος μας ύστερα από κεφαλιά επιθετικού τους.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 46' αλλαγή Μανδέλας Ι. αντί Αλικότση Ι. Στο 52' σουτ του Δέντσα αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 60' κακή αμυντική συνεννόηση και στη μεταξύ μας κόντρα έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα παίρνει μία τροχιά και πάει στο δοκάρι μας. Στο 70' δυνατό σουτ του Stoyan  σε διείσδυση μέσα στη μεγάλη περιοχή η μπάλα πάει στο δοκάρι. Στο 73' σουτ του Κούδα λίγο άουτ. Στο 77' φάουλ απευθείας του Σιάμη αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 85' τετ-α-τετ του Stoyan ανοίγει λίγο παραπάνω τη μπάλα και τελικά πάει κόρνερ. Στο 89' φοβερή εκτίναξη και απόκρουσει του Σλιάκα σε κόρνερ ύστερα από απευθείας φάουλ της Ηράκλειας. Στο 90' αλλαγή Σκρόντας Β. αντί Κούδα Ν. Στο 91' αλλαγή Σλιάκας Εμμ. αντί Τσιντσάρη Δ.

Τελικό αποτέλεσμα 0-1.

Αλλαγές:
 Μανδέλας Ι. αντί Αλικότση Ι., Σκρόντα Β. αντί Κούδα Ν. και Σλιάκας Εμμ. αντί  Τσιντσάρης Δ .

Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Λιόσιος Δ.
  3. Κούκας Μ.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Κούδας Ν.
  8. Σπαχής Γ.
  9. Τσιντσάρης Δ.
  10. Nikolakiev S.
  11. Δέντσας Αθ.
  12. Σκρόντας Β.
  13. Μανδέλας Ι.
  14. Σλιάκας Εμμ..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου