7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

ΝΙΚΗ και τώρα ΤΕΛΙΚΟΣ Ανόδου για την Α' κατηγορία


(Φωτογραφία της ομάδας μας 12/5/2012 στην Κ. Καμήλα από το site: www.serresgoal.gr)

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι play-off Ανόδου της ομάδας μας με την Δόξα Κ.Καμήλας. Το αποτέλεσμα ήταν...Κ. ΚΑΜΗΛΑ - ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ 0-1.

Στο 1ο ημίχρονο και στο 5' ωραίο σουτ άουτ του Κούδα. Στο 14' φοβερή απόκρουση του τερματοφύλακα μας Σλιάκα. Στο 18' σουτ του Κούδα η μπάλα πάει κόρνερ. Εκτέλεση στο 19' του κόρνερ από το Δέντσα η μπάλα πάει στον Κούκα που σουτάρει άουτ. Στο 20' νέα ευκαιρία από την Κ.Καμήλα, αλλά μπλοκάρει τη μπάλα ο Σλιάκας. Στο 32' πίεσε ο Σπαχής τον αμυντικό κάνει την κόντρα για να του κλέψει τη μπάλα και να την δώσει στο  Stoyan, αυτός τη μεταβιβάσει και πάλι στο Σπαχή που μπαίνει στη μεγάλη περιοχή και δίνει ποιο δεξιά ωραία μπαλιά στο Δέντσα με τον τελευταίο να κάνει ένα σουτ πλασέ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και το ΓΚΟΛ για το 0-1 είναι ένα γεγονός, που ξεσηκώνει τους φιλάθλους μας στην κερκίδα. Στο 45' ωραίο απευθείας φάουλ από τον Αλικότση η μπάλα πάει στη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού και στην επιστροφή χτυπάει στο πίσω μέρος των χεριών του τερματοφύλακα και πάει κόρνερ.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 2λεπτο 65' και 66' κάνει δύο πολλοί καλές και θεαματικές αποκρούσεις ο Σλιάκας και έτσι συνεχίζει να κρατάει το μηδέν της ομάδας μας στην άμυνα. Στο 71' αλλαγή Τσιντσάρης Δ. αντί Κούδα Ν. Στο 78' δυνατό σουτ του Stoyan αποκρούει ο τερματοφύλακας της Κ.Καμήλας σε κόρνερ. Στο 82' ωραία ενέργεια και ντρίπλα του αντιπάλου αμυντικού λίγο πάνω από το κέντρο του γηπέδου και δεξιά από το Σπαχή, που χύνεται στην επίθεση για ένα τετ-α-τετ, έχοντας μπει στη μεγάλη περιοχή και θέλοντας να σιγουρέψει το γκολ κάνει παράλληλη σέντρα για τον επερχόμενο Stoyan, αλλά παρεμβάλλεται ο αμυντικός και χάνεται μεγάλη ευκαιρία για το 2ο γκολ που θα εξασφάλιζε τη νίκη. Στο 87' ωραία απέκρουσε ο Σλιάκας. Στο 87' αλλαγή Σκρόντας Β. αντί Δέντσα Αθ. Στο 89' απευθείας φάουλ του Σιάμη λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 91' ωραία ενέργεια και προσπάθεια από τον Τσιντσάρη μέσα στη μεγάλη περιοχή, όπου ο αμυντικός τον ανατρέπει και ο διαιτητής πνίγει το πέναλτι. Στο 92' αλλαγή Χατζηκώστιος Δ. αντί Κουλιάλη Δ. του Ν. Στο 95' ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη του αγώνα και η μεγάλη πρόκριση της ομάδας μας στον Τελικό για την άνοδο στην Α' κατηγορία είναι γεγονός.

Τελικό αποτέλεσμα 0-1.

Αλλαγές:
 Τσιντσάρης Δ. αντί Κούδα Ν., Σκρόντα Β. αντί Δέντσα Αθ. και Χατζηκώτσιος Δ. αντί Κουλιάλη Δ. του Ν.

Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
 1. Σλιάκας Γ.
 2. Κουλιάλης Δ. του Ν.
 3. Κούκας Μ.
 4. Λιόσιος Γ.
 5. Αλικότσης Ι.
 6. Σιάμης Ι.
 7. Κούδας Ν.
 8. Λιόσιος Δ.
 9. Σπαχής Γ.
 10. Nikolakiev S.
 11. Δέντσας Αθ.
 12. Σκρόντας Β.
 13. Χατζηκώτσιος Δ.
 14. Κουλιάλης Δ. του Πασχ.
 15. Τσιντσάρης Δ.
 16. Σλιάκας Εμμ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου