7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Νίκη με Θύελλα με +6 για τα play off

Ολοκληρώθηκε το 27ο παιχνίδι της ομάδας μας με τη Θύελλα Σερρών. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΕΡΡΩΝ 2-1.

Στο 1ο ημίχρονο και στο 5' σουτ του Σπαχή και άουτ. Στο 7' απευθείας φάουλ του Αλικότση διώχνει ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Εκτέλεση του κόρνερ από το Δέντσα κεφαλιά του Stoyan και αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 34΄σουτ δυνατό του Σκρόντα αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 36' σουτ από τον Κούκα άουτ. Στο 41' απευθείας φάουλ από το Stoyan και από αριστερά, η μπάλα περνάει πάνω από το τοίχος και με καλό φάλτσο για να πάει λίγο κάτω από το δεξί παραθυράκι και στα δίχτυα  του τέρματος της Θύελλας για το ΓΚΟΛ και το 1-0
 
Στο 2ο ημίχρονο και στο 52' σουτ του Stoyan άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 57' σουτ πλασέ του Δέντσα από αριστερά με το δεξί του και ο τερματοφύλακας της Θύελλας κάνει ωραία απόκρουση σε κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 63' αλλαγή Βαλσαμάκης Β. αντί Κουλιάλη Δημ. του Νικ. Στο 64' ολιγωρία της άμυνας στην 1η αξιόλογη επίθεση της Θύελλας και από κοντά ο επιθετικός τους κάνει το 1-1. Στο 65' σέντρα του Stoyan από αριστερά και με το δεξί του πόδι και ο Κούκας με κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή κάνει το ΓΚΟΛ για το 2-1. Στο 69' εκτέλεση φάουλ από αριστερά (στη γωνία μεγάλης περιοχής και άουτ) η μπάλα έρχεται στο δεύτερο δοκάρι και προς τα έξω, πιάνει ο Stoyan ένα φοβερό μονοκόμματο πλαγιαστό ψαλίδι για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας στη γραμμή του τέρματος ενστικτωδώς. Στο 87' κάνει ωραία απόκρουση ο Σλιάκας και στέλνει τη μπάλα κόρνερ. Στο 88' αλλαγή Χατζηκώτσιος Δ. αντί Δέντσα Αθ. Στο 93' αλλαγή Κουλιάλης Δ. του Πασχ. αντί Nikolakiev S.
 
Τελικό αποτέλεσμα 2-1.

Αλλαγές:
Βαλσαμάκης Β. αντί Κουλιάλης Δημ. του Νικ., Χατζηκώτσιος Δ. αντί Δέντσα Αθ. και Κουλιάλης Δημ. του Πασχ. αντί Nikolakiev S.

Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κουλιάλης Δ. του Ν.
  3. Σκρόντας Β.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Λιόσιος Δ.
  7. Κούκας Μ.
  8. Σπαχής Γ.
  9. Τσιντσάρης Δ.
  10. Nikolakiev S.
  11. Δέντσας Αθ.
  12. Βαλσαμάκης Β.
  13. Χατζηκώτσιος Δ.
  14. Κουλιάλης Δ. του Πασχ.
  15. Σλιάκας Εμμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου