7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Νίκη Αστραπής με Ν. Πετρίτσι εντός

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 17η αγωνιστική της A' ερασιτεχνικής κατηγορίας (Ανώτερης) και για τον Α' όμιλο, με την Αναγέννηση Ν. Πετριτσίου στο γήπεδο μας. Το αποτέλεσμα ήταν...




ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Ν.ΠΕΤΡΙΤΣΙ    2-1


Στο 1ο ημίχρονο στο 17' πάσα του Οκταπότη στο Χαριλάου αυτός με μία ωραία ενέργεια του, αφήνει τη μπάλα κάτω από τα πόδια του και πηγαίνει στον επερχόμενο Σπαχή που με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 1-0. Στο 21' σέντρα του Σαββίδη από αριστερά η μπάλα πάει στον Οκταπότη αλλά το ψηλοκρεμαστό του μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας. Στο 24' φάουλ για το Ν. Πετρίτσι μπλοκάρει σταθερά ο Τσιντσάρης. Στο 29' φάουλ από το Σιάμη Στ. η μπάλα λίγο άουτ από το κάθετο δεξί δοκάρι με τον τερματοφύλακα να μένει άγαλμα. Στο 34' προλαβαίνει ο Τσιντσάρης τον επιθετικό του Ν.Πετριτσίου πριν γίνει απειλητικός. Στο 37' αντεπίθεση για το Ν.Πετρίτσι ολιγωρία από την άμυνα μας και ο Ατανάσωφ κάνει το ΓΚΟΛ και το 1-1. Στο 39' σουτ του Stoyan η μπάλα λίγο άουτ. Στο 44' σουτ του επιθετικού από το Ν. Πετρίτσι η μπάλα και με τη βοήθεια του αέρα παίρνει περίεργα φάλτσα και η εκτίναξη του τερματοφύλακα μας Τσιντσάρη σώζει την ομάδα μας από το να δεχθεί γκολ.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 46' αλλαγή Μανδέλας Ι. αντί Τσελεκίδης Μπ. Στο 52' φάουλ του Stoyan η μπάλα άουτ. Στο 58' γρήγορο φάουλ του Χαριλάου η μπάλα στο Σπαχή, αλλά του σουτ απελπιστικά άουτ. Στο 66' Stoyan στο Χαριλάου που κάνει τη σέντρα σουτ άουτ. Στο 71' ωραία ενέργεια του Οκταπότη από πάσα του Χαριλάου, αλλά άνοιξε ποιο πολύ τη μπάλα για να προλάβει και να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Ν.Πετριτσίου. Στο 81' ο Σίσκος κάνει μία βαθιά σέντρα προ τα δεξιά, υπήρχε οφσάιντ παίκτης δικός μας, που σταματάει χωρίς να πάει προς τη μπάλα και από πίσω που καλύπτεται ο Ράμναλης παίρνει τη μπάλα κάνει επέλαση από δεξιά και σεντράρει στο Χαριλάου που με πλασέ κάνει το ΓΚΟΛ και το 2-1, (στη φάση του Χαριλάου το Ν. Πετρίτσι διαμαρτυρήθηκε έντονα στον επόπτη για οφσάιντ, αλλά ο επόπτης φαίνεται από το βίντεο ότι έχει χάσει τη φάση). Στο 85' χάνει μοναδική ευκαιρία ο επιθετικός του Ν.Πετριτσίου για την ισοφάριση. Στο 85' αλλαγή Χίτζιος Αθ. αντί Σπαχής Γ. Στο 88' νέα ευκαιρία για το Ν. Πετρίτσι, από λάθος εκτέλεση φάουλ του Ράμναλη, το σουτ του επιθετικού πήγε πολύ άουτ. Στο 90' αλλαγή Τσιντσάρης Πασχ. αντί Σαββίδης Αλ. Στο 93' ευκαιρία από το Χίτζιο, αλλά το σουτ του πήγε άουτ.

Τελικό Αποτέλεσμα: 2-1

Αλλαγές:  Μανδέλας Ι. αντί Τσελεκίδης Μπ.,  Χίτζιος Αθ. αντί Σπαχής Γ. και Τσιντσάρης Πασχ. αντί Σαββίδης Αλ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Κούκας Μ.
  3. Χαριλάου Γ.
  4. Σίσκος Γ.
  5. Ράμναλης Γ.
  6. Τσελεκίδης Μπ.
  7. Σιάμης Στ.
  8. Nikolakiev S.
  9. Σπαχής Γ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Σαββίδης Αλ.
  12. Τσιντσάρης Π.
  13. Σπαχής Ι του Γ.
  14. Κιοσσές Κ.
  15. Προυσανίδης Αλ.
  16. Χίτζιος Αθ.
  17. Σπαχής Ι του Δ.
  18. Μανδέλας Ι.





1 σχόλιο:

  1. ΕΥΓΕ στα παιδια που τα καταφεραν, να νικησουν βαρυ αγωνιστικο χωρο και το παθος των αντιπαλων για θετικο βαθμολογικου ενδιαφεροντος αποτελεσμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή