7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Νίκη Αστραπής στο βούρκο εντός με Ροδόπολη

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 16η αγωνιστική της A' ερασιτεχνικής κατηγορίας (Ανώτερης) και για τον Α' όμιλο, με τον Ολυμπιακό Ροδόπολης στο γήπεδο μας. Το αποτέλεσμα ήταν...



ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - ΡΟΔΟΠΟΛΗ   4-0


Στο 1ο ημίχρονο στο 11' σουτ του Σιάμη Στ. η μπάλα κόρνερ. Στο 12' εκτέλεση του κόρνερ από αριστερά από το Stoyan κεφαλιά του Σίσκου και ΓΚΟΛ για το 1-0. Στο 15' επίθεση για τη Ροδόπολη, σουτ του επιθετικού αλλάζει η μπάλα λόγω του νερού χτυπάει στο πόδι του Σλιάκα και με δεύτερη προσπάθεια αποκρούει σταθερά. Στο 18' σέντρα από δεξιά για τη Ροδόπολη κεφαλιά του επιθετικού και απευθείας άουτ. Στο 25' σέντρα του Κούκα, λάθος του αμυντικού που χάνει τη μπάλα, αυτή πάει στο Χαριλάου και με ωραίο αριστερό πλασέ κάνει το ΓΚΟΛ και το 2-0. Στο 29' γκολ για το Stoyan αλλά, ο διαιτητής το ακυρώνει για φάουλ στον τερματοφύλακα, (αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού του), χωρίς όμως να υπάρχει επαφή με κανέναν παίκτη της Αστραπής, (τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να μη μπει το γκολ). Στο 38' διαμαρτυρία των παικτών της Αστραπής για πέναλτι σε απλωμένο χέρι του αμυντικό σε σουτ του Οκταπότη. Στο 45'+1' χαμένη ευκαιρία σε σουτ του Σαββίδη μετά από πάσα του Σπαχή.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 46' αλλαγή Τσελεκίδης Μπ. αντί Αλικότσης Ι. Στο 47' κόρνερ από αριστερά του Stoyan η μπάλα στο Χαριλάου στρώνει στον Οκταπότη και το σουτ του πάει κόρνερ από την παρέμβαση του αμυντικού. Στο 49' είχαμε έναν μικρό τραυματισμό του τερματοφύλακα μας Σλιάκα, χωρίς όμως να χρειαστεί να βγει από το παιχνίδι. Στο 57' και στο 59' δύο καλές ευκαιρίες από την Αστραπή έσωσε ο τερματοφύλακας της Ροδόπολης. Στο 62' προσπάθεια από αριστερά του Οκταπότη πάσα στο Σαββίδη, αποκρούει ο αμυντικός κλέβει ξανά ο Σαββίδης και δίνει ασίστ στον Τσελεκίδη που στο πρώτο του ματς με την Αστραπή χάνει μοναδική ευκαιρία να χριστεί σκόρερ. Στο 67' πάσα του Οκταπότη στο Χαριλάου, αυτός ωραίο ένα δύο με το Stoyan και ο Χαριλάου με ένα ωραίο αριστερό πλασέ βάζει τη μπάλα στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 3-0. Στο 71' αλλαγή Χίτζιος Αθ. αντί Σπαχής Γ. Στο 77' ωραία ενέργεια από δεξιά του Χίτζιου πάσα στο Χαριλάου και αυτός στρώνει στον Οκταπότη και με σουτ στην αριστερή γωνία του τέρματος της Ροδόπολης κάνει το ΓΚΟΛ και το 4-0. Στο 85' μία προσπάθεια από τη Ροδόπολη για το γκολ της τιμής, το σουτ του επιθετικού πάει άουτ. 

Τελικό Αποτέλεσμα: 4-0

Αλλαγές:  Τσελεκίδης Μπ. αντί Αλικότσης Ι. και Χίτζιος Αθ. αντί Σπαχής Γ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κούκας Μ.
  3. Χαριλάου Γ.
  4. Σίσκος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Ράμναλης Γ.
  7. Σιάμης Στ.
  8. Nikolakiev S.
  9. Σπαχής Γ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Σαββίδης Αλ.
  12. Μανδέλας Ι.
  13. Τσελεκίδης Μπ.
  14. Σπαχής Ι του Γ.
  15. Τσιντσάρης Δ.
  16. Χίτζιος Αθ.
  17. Τσιντσάρης Π.
  18. Μπέτας Ζ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου