7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ήττα εκτός με Καρπερή

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 15η αγωνιστική της A' ερασιτεχνικής κατηγορίας (Ανώτερης) και για τον Α' όμιλο, με το Μ. Αλέξανδρο Καρπερής στο γήπεδο της Καρπερής. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΚΑΡΠΕΡΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ    1-0


Λόγω απουσίας μου από το παιχνίδι (δε θα υπάρξει βίντεο), παραθέτω τις πληροφορίες μου για το παιχνίδι.
Στο 1ο ημίχρονο παιχνίδι κέντρου χωρίς πολλές φάσεις, με εξαίρεση ένα δοκάρι από την Καρπερή σε μία εκτέλεση κόρνερ και μία στο πρώτο λεπτό για την Αστραπή σε τετ-α-τετ του Χαριλάου, που όμως η επιλογή του να δώσει αριστερά του στο Σαββίδη για σίγουρο γκολ, έβγαλε το Σαββίδη σε θέση οφσάιντ.
Στο 2ο ημίχρονο ποιο δυναμικό παιχνίδι με περισσότερες συγκινήσεις, με την Καρπερή να είναι ποιο δυνατή και σκληρή στα μαρκαρίσματα στην άμυνα της και το διαιτητή να αφήνει αυτά τα μαρκαρίσματα χωρίς τιμωρία. Στο 60' γίνεται πέναλτι για την Καρπερή καθαρή ανατροπή, (αλλά κάποιοι μου είπαν ότι μάλλον ήταν έξω από τη μεγάλη περιοχή), με το Σαμουηλίδη να το εκτελεί και να κάνει το ΓΚΟΛ για το 1-0. Στο 68' περίπου έχουμε καθαρή ανατροπή του Χαριλάου στην περιοχή της Καρπερής, αλλά ο διαιτητής στέρησε το πέναλτι αυτό από την Αστραπή. Πολλά σκληρά μαρκαρίσματα έξω από την περιοχή της Καρπερής ο διαιτητής τα αγνοούσε προκαλώντας εκνευρισμό στην κερκίδα των φιλάθλων της Αστραπής. Καλή μπάλα στο παιχνίδι αυτό από την ομάδα μας, που σίγουρα δικαιούνταν το βαθμό της ισοπαλίας.

Τελικό Αποτέλεσμα: 1-0






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου