7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Στο ίδιο έργο θεατές - Ήττα με Ακριτοχώρι

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 14η αγωνιστική της A' ερασιτεχνικής κατηγορίας (Ανώτερης) και για τον Α' όμιλο, με τον Άρη Ακριτοχωρίου στο γήπεδο μας. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ   1-2


Στο 1ο ημίχρονο στο 12' σουτ του Stoyan από δεξιά και η μπάλα στη συμβολή του πρώτου δοκαριού. Στο 15' καλή ευκαιρία για το Ακριτοχώρι. Στο 16' σουτ του Χαριλάου πέφτει ο τερματοφύλακας η μπάλα του φεύγει και πάει κόρνερ. Στο 19' πρώτη προειδοποίηση από το Ακριτοχώρι με πολύ καλή ευκαιρία από τον Tushev (μεταγραφή από την Αστραπή στο Ακριτοχώρι). Στο 24' η δεύτερη προειδοποίηση από το Ακριτοχώρι που ο επιθετικός χάνει μοναδική ευκαιρία. Στο 30' τρίτη προειδοποίηση  με το κάθετο δοκάρι από το Ακριτοχώρι. Στο 33' το ΓΚΟΛ από το Ακριτοχώρι για το 0-1 σέντρα από αριστερά του Tushev και κεφαλιά ψαράκι του μόνου του Καντίεφ. Στο 35' σουτ του Σαββίδη από αριστερά και η μπάλα λιγό άουτ από το κάθετο διαγώνιο δοκάρι. Στο 39' φάουλ από το Σιάμη Στ. από αριστερά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. 

Στο 2ο ημίχρονο και στο 47' σουτ του Σιάμη Στ. αποκρούει ο τερματοφύλακας του Ακριτοχωρίου η μπάλα του φεύγει πάει στον Οκταπότη που σουτάρει και πιάνει σταθερά τη μπάλα ο τερματοφύλακας. Στο 64' λάθος από τα δεξιά παίρνει τη μπάλα ο επιθετικός και κάνει επέλαση προς το τέρμα της Αστραπής και κάνει το σουτ για να μπλοκάρει σταθερά ο Σλιάκας. Στο 65' αλλαγή Σπαχής Γ. αντί Μανδέλας Ι. Στο 68' ωραία ενέργεια από αριστερά του Σαββίδη κάνει την παράλληλη σέντρα ο Χαριλάου κάνει το σουτ, αλλά τον προλαβαίνει ο αμυντικός που του βάζει την κόντρα και σώνει την ομάδα του από την παραβίαση. Στο 69' ο Οκταπότης κάθετη πάσα στο Χαριλάου που αποφεύγει τον αμυντικό και κάνει τη πάσα μισό γκολ στο Σπαχή Γ. και στέλνει με αριστερό πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 1-1. Στο 74' ωραία ενέργεια του Χαριλάου αλλά το σουτ του το αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 76' αλλαγή Χίτζιος Αθ. αντί Σπαχής Ι. του Γ. Στο 78' σουτ του Χαριλάου πάλι αποκρούει ο τερματοφύλακας η μπάλα του φεύγει αλλά δεν υπάρχει κάποιος να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 79' γίνεται φάουλ στο κέντρο και ενώ όλοι της Αστραπής πηγαίνουν με το πάσο τους, ο παίκτης του Ακριτοχωρίου εκτελεί γρήγορα το φάουλ φεύγει ένας επιθετικός από δεξιά κάνει τη σέντρα απευθείας σουτ του επιθετικού από αριστερά η μπάλα χτυπάει στον Κούκα και πάει στον αμαρκάριστο Καντίεφ και με πλασέ κάνει το ΓΚΟΛ για το 1-2. Στο 83' σουτ του Σαββίδη λίγο άουτ. Στο 84' αλλαγή Τσιντσάρης Π. αντί Σαββίδης Αλ. Στο 88' φάουλ παίκτη του Ακριτοχωρίου, 2η κίτρινη και κόκκινη για το Ακριτοχώρι που μένει με 10 παίκτες. Στο 89' εκτέλεση του φάουλ από το Σιάμη Στ. βαθιά μέσα στην μικρή περιοχή, ο τερματοφύλακας πιάνει τη μπάλα του φεύγει και πρέπει να περνάει τη γραμμή του τέρματος και μετά να βγαίνει προς τα έξω μπλοκάροντας τη, με τους παίκτες της Αστραπής να πηγαίνουν και να διαμαρτύρονται στον επόπτη που ελέγχει την περιοχή του Βαμβακοφύτου. 

Τελικό Αποτέλεσμα: 1-2

Αλλαγές:  Σπαχής Γ. αντί Μανδέλας Ι., Χίτζιος Αθ. αντί Σπαχής Ι. του Γ. και Τσιντσάρης Π. αντί Σαββίδης Αλ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κούκας Μ.
  3. Μανδέλας Ι.
  4. Σίσκος Γ.
  5. Σπαχής Ι του Γ.
  6. Ράμναλης Γ.
  7. Σιάμης Στ.
  8. Nikolakiev S.
  9. Χαριλάου Γ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Σαββίδης Αλ.
  12. Σπαχής Γ.
  13. Χίτζιος Αθ.
  14. Τσιντσάρης Π.
  15. Τσιντσάρης Δ.
  16. Βασιλειάδης Αγγ.
  17. .
  18. .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου