7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Το Χ θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά Ήττα

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 8η αγωνιστική της A' ερασιτεχνικής κατηγορίας (Ανώτερης) και για τον Α' όμιλο, με τη Σαλαμίς Γονίμου στο γήπεδο του Γονίμου. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΓΟΝΙΜΟ  -  ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ    1-0


Στο 1ο ημίχρονο και στο 11' και 19' δύο εκτελέσεις φάουλ από το Χαριλάου στην πρώτη αποκρούει ο τερματοφύλακας και στη δεύτερη κεφαλιά του Nikolakiev πάει άουτ. Στο 30' εκτέλεση φάουλ για το Γόνιμο από καλή θέση, απευθείας άουτ στα ουράνια. Στο 41' σέντρα από αριστερά του Σαββίδη κεφαλιά του Ράμναλη αλλά όχι προς το τέρμα η μπάλα πάει από κεφαλιά πάσα του Nikolakiev στο Σιάμη Στ. που κάνει το δεξί σουτ και αποκρούει ο αμυντικός πριν γίνει δύσκολη η κατάσταση για τον τερματοφύλακα του. Στο 43' σέντρα από δεξιά για το Γόνιμο,  μόνος ο Μαλαδάκης στη μικρή περιοχή ο Τσιντσάρης δε βγαίνει και ευτυχώς η κεφαλιά του επιθετικού πάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας μοναδική ευκαιρία.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 56' αλλαγή Tushev M. αντί Βασιλειάδης Αγγ. Στο 61' κλέβει ο Οκταπότης πάσα στο Tushev αλλά η μπαλιά του στο Σαββίδη δεν είναι καλή και αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 62' και ενώ ήμαστε στην επίθεση γίνεται φάουλ στο παίκτη της Αστραπής, δε δίνεται από το διαιτητή και ο παίκτης του Γονίμου κάνει το γέμισμα στον Πάνου που φεύγει στο τετ-α-τετ και κάνει το ΓΚΟΛ για το 1-0, οι παίκτες της Αστραπής διαμαρτυρήθηκαν ότι ο παίκτης του Γονίμου έφυγε από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ. Στο 69' αλλαγή Σίσκος Γ αντί Οκταπότης Ι. Στο 81' σέντρα σουτ του Tushev από αριστερά, ο τερματοφύλακας κάνει λάθος εκτίμηση και η μπάλα του φεύγει αλλά δε βρίσκεται κανένας παίκτης της Αστραπής για να στείλει τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία του Γονίμου. Στην εξέλιξη της φάσης και στο 82' ο Τσιντσάρης κάνει διπλή απόκρουση σε δύο σουτ των επιθετικών του Γονίμου. Στο 82' αλλαγή Τσιντσάρης Πασχ. αντί Σπαχής Ι του Γ. Στο 88' και στο 92' λίγο περισσότερο προσοχή στην τελική προσπάθεια και θα είχαμε πάρει κάτι θετικό.

Τελικό Αποτέλεσμα: 1-0

Αλλαγές: Tushev M. αντί Βασιλειάδης Αγγ., Σίσκος Γ αντί Οκταπότης Ι. και Τσιντσάρης Πασχ. αντί Σπαχής Ι του Γ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Κούκας Μ.
  3. Σπαχής Ι του Γ.
  4. Ράμναλης Γ.
  5. Χαριλάου Γ.
  6. Σιάμης Στ.
  7. Nikolakiev S.
  8. Στεφανόπουλος Στ.
  9. Σαββίδης Αλ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Βασιλειάδης Αγγ.
  12. Μανδέλας Ι.
  13. Τσιντσάρης Πασχ.
  14. Δελής Κ.
  15. Σλιάκας Γ.
  16. Tushev M.
  17. Σίσκος Γ.
  18. Κεχλιμπάρης Γ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου