7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Η ΑΣΤΡΑΠΗ έφαγε τον Κεραυνό

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 9η αγωνιστική της A' ερασιτεχνικής κατηγορίας (Ανώτερης) και για τον Α' όμιλο, με τον Κεραυνό Μεγαλοχωρίου στο γήπεδο μας. Το αποτέλεσμα ήταν...



ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ   -   ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ     2-1


Στο 1ο ημίχρονο και στο 5' η πρώτη ευκαιρία, κεφαλιά πάσα του Nikolakiev στο Χαριλάου που μπαίνει στην περιοχή ανοίγει λίγο παραπάνω τη μπάλα και τον προλαβαίνει με έξοδο ο τερματοφύλακας. Στο 6' ελεύθερο από το τέρμα μας του Αλικότση κεφαλιά του Σιάμη Στ. κεφαλιά του Nikolakiev στο Χαριλάου και με ωραίο αριστερό πλασέ βγάζει τετ-α-τετ το Σαββίδη που κάνει κοντρόλ με το στήθος, μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει τον τερματοφύλακα κάνοντας το ΓΚΟΛ για το 1-0. Στο 13' σέντρα από δεξιά του Σαββίδη η μπάλα πάει στο Χαριλάου που αποφεύγει τον αμυντικό και μπροστά στον τερματοφύλακα και από πλάγια δεξιά κάνει το σκαφτό σουτ και η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 23' ο Χαριλάου βγάζει μπαλιά στο Nikolakiev που κάνει το αριστερό σουτ άουτ. Στο 30' δεξί συρτό σουτ του Nikolakiev από δεξιά η μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Στο 31' η πρώτη σοβαρή επίσκεψη του Μεγαλοχωρίου στα καρέ της Αστραπής σε εκτέλεση φάουλ που καταλήγει κόρνερ. Στο 36' καλή ευκαιρία που χάνεται λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρου με το πολύ νερό και την καταρρακτώδη βροχή που πέφτει αυτή τη στιγμή, ο Χαριλάου βγάζει το Σαββίδη μόνο, η μπάλα λόγω του νερού πάει ποιο αριστερά ο Σαββίδης πλασάρει στο Σιάμη Στ. κολλάει η μπάλα και όταν κάνει το σουτ ο αμυντικός κοντράρει και η μπάλα πάει κόρνερ. Στο 38' εκτέλεση φάουλ από τον Αλικότση σε αμυντικό που διώχνει, αλλά η μπάλα πάει στο Σιάμη Στ. πλασάρει αριστερά στο Σαββίδη κάνει το αριστερό σουτ και η μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 49' εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Σιάμη Στ. κεφαλιά του Σίσκου και ΓΚΟΛ για το 2-0. Στο 54' σέντρα του Nikolakiev στο Χαριλάου αυτός κατεβάζει ωραία πάσα στο Σαββίδη, ξανά πάσα στο Χαριλάου που στρώνει τη μπάλα στον Οκταπότη αλλά το χλιαρό σουτ του πάει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Στο 62' δυνατό σουτ του Ράμναλη αποκρούει δύσκολα ο τερματοφύλακας και με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει τη μπάλα πριν από το Σαββίδη. Στο 73' αλλαγή Tushev M. αντί Σαββίδης Αλ. Στο 79' σέντρα από δεξιά με το αριστερό του Χαριλάου αποκρούει ο τερματοφύλακας η μπάλα πάει στο Tushev που με αριστερό πλασέ βάζει το γκολ, αλλά ο διαιτητής το ακυρώνει δίνοντας οφσάιντ. Στο 80' αλλαγή Σπαχής Ι. του Γ. αντί Οκταπότης Ι. Στο 83' σουτ του Σιάμη Στ. από πάσα του Nikolakiev η μπάλα πάει άουτ. Στο 84' αλλαγή Βασιλειάδης Αγγ. αντί Χαριλάου Γ. Στο 93' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παππά Αγ. η μπάλα ΓΚΟΛ για το 2-1, (ο Σλιάκας δεν έπεσε γιατί δεν ήθελε να λερώσει τα ρούχα του, που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν μόνο βρεγμένα από τη βροχή).

Τελικό Αποτέλεσμα: 2-1

Αλλαγές: Tushev M. αντί Σαββίδης Αλ., Σπαχής Ι. του Γ. αντί Οκταπότης Ι. και Βασιλειάδης Αγγ. αντί Χαριλάου Γ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κούκας Μ.
  3. Μανδέλας Ι.
  4. Σίσκος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Ράμναλης Γ.
  7. Οκταπότης Ι.
  8. Nikolakiev S.
  9. Χαριλάου Γ.
  10. Σιάμης Στ.
  11. Σαββίδης Αλ.
  12. Tushev M.
  13. Σπαχής Ι του Γ.
  14. Βασιλειάδης Αγγ.
  15. Τσιντσάρης Δ.
  16. Χίτζιος Αθ..
  17. Κεχλιμπάρης Γ.
  18. Τσιντσάρης Πασχ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου