7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΟΧΙ ευκαιρία + ΝΑΙ στα δώρα = ΧΑΝΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 6η αγωνιστική της A' ερασιτεχνικής κατηγορίας (Ανώτερης) και για τον Α' όμιλο, με τον Άρη Σκοτούσας στο γήπεδο της Σκοτούσας. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΣΚΟΤΟΥΣΑ   -   ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ    2-0


Στο 1ο ημίχρονο και στο 17' αλλαγή Χαριλάου Γ. αντί Βαλσαμάκης Β. λόγω τραυματισμού. Στο 21' πρώτη καλή ευκαιρία για τη Σκοτούσα από λάθος του Ράμναλη. Στο 34' σουτ για τη Σκοτούσα άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 50' απευθείας φάουλ του Tushev άουτ. Στο 59' αλλαγή Σπαχής Γ. αντί Οκταπότης Ι. Στο 60' χέρι του Σταματίου για τη Σκοτούσα ο διαιτητής δε δίνει τίποτα, ξεμαρκάρεται ο επιθετικός που κάνει το σουτ και η μπάλα πάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσιντσάρη. Στο 73' εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Σιάμη Στ. διώχνει ο τερματοφύλακας της Σκοτούσας. Στο 84' τραγικό λάθος του Χαριλάου στην αντεπίθεση της Σκοτούσας και ο Σταματίου με σουτ πλασέ κάνει το ΓΚΟΛ για το 1-0. Στο 85' αλλαγή Βασιλειάδης Αγγ. αντί Σιάμης Ι. Στο 87' νέο τραγικό λάθος στο κέντρο, αντεπίθεση με το Σταματίου για τη Σκοτούσα και με δυνατό δεξί συρτό σουτ στην αριστερή γωνία του Τσιντσάρη και ΓΚΟΛ για το 2-0. Στο 92' λάθος από τον Αλικότση και κόρνερ στο σουτ του επιθετικού της Σκοτούσας.

Τελικό Αποτέλεσμα: 2-0

Αλλαγές: Χαριλάου Γ. αντί Βαλσαμάκης Β., Σπαχής Γ. αντί Οκταπότης Ι. και Βασιλειάδης Αγγ. αντί Σιάμης Ι.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Ράμναλης Γ.
  3. Σιάμης Στ.
  4. Βαλσαμάκης Β.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Οκταπότης Ι.
  8. Στεφανόπουλος Στ.
  9. Σαββίδης Αλ.
  10. Tushev M.
  11. Nikolakiev S.
  12. Σπαχής Γ.
  13. Σπαχής Ι του Γ.
  14. Χίτζιος Αθ.
  15. Δελής Κ.
  16. Χαριλάου Γ.
  17. Βασιλειάδης Αγγ.
  18. Τσιντσάρης Πασχ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου