7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Με 3 ΑΣΤΡΑΠΕΣ ξεπουπούλιασε τον ΑΕΤΟ

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 10η αγωνιστική της A' ερασιτεχνικής κατηγορίας (Ανώτερης) και για τον Α' όμιλο, με τον Αετό Χαρωπού στο γήπεδο μας. Το αποτέλεσμα ήταν...



ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ   -   ΧΑΡΩΠΟ     3-0


Στο 1ο ημίχρονο στο 12' και στο 17' δύο σουτ από το Nikolakiev, το πρώτο λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι και το δεύτερο πολύ άουτ. Στο 21' σέντρα από δεξιά του Nikolakiev σουτ πλασέ στην κίνηση του Σαββίδη και αποκρούει με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας εξ επαφής. Στο 34' η πρώτη καλή φάση για το Χαρωπό περνά χωρίς να την εκμεταλλευτή. Στο 37' ωραία ανάπτυξη από την Αστραπή σέντρα του Nikolakiev από δεξιά και ωραία κεφαλιά του Χαριλάου και η μπάλα στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 1-0. Στο 39' σέντρα του χαφ του Χαρωπού από δεξιά κεφαλιά του επιθετικού και η μπάλα άουτ. Στο 41' πάσα του Nikolakiev στο Χαριλάου που μπαίνει στη μεγάλη περιοχή από δεξιά και κάνει το αριστερό σουτ για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας του Χαρωπού σε κόρνερ. Στο 42' σουτ του Σιάμη Στ. η μπάλα άουτ. Στο 45' εκτέλεση φάουλ του Σιάμη Στ. από αριστερά κεφαλιά του Σίσκου και η μπάλα λίγο άουτ. Στο 45+1' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Nikolakiev η μπάλα άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 52' σουτ με το αριστερό σουτ του Nikolakiev και ωραία απόκρουση του τερματοφύλακα. Στο 61' μία ευκαιρία από το Χαρωπό από εκτέλεση φάουλ και διώχνουν οι αμυντικοί της Αστραπής. Στο 64' ευκαιρία του Χαριλάου από πάσα του Οκταπότη προλαβαίνει ο τερματοφύλακας, στη φάση αυτή παθαίνει τράβηγμα ο Χαριλάου. Στο 65' απευθείας φάουλ του Σιάμη Στ. αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 66' αλλαγή Tushev M. αντί Χαριλάου Γ. Στο 69' ωραίος συνδυασμός Nikolakiev πάσα στο Tushev και αυτός πάσα στον Οκταπότη, με τον τελευταίο να στρώνει την μπάλα μπροστά του και έξω αριστερά από τη μεγάλη περιοχή, να πιάνει ένα δυνατό σουτ από 30 μέτρα και να στέλνει την Αστραπή του, διαγώνια στο δεξί παραθυράκι του τερματοφύλακα του Χαρωπού και να κάνει το 2-0 ολοκληρώνοντας το συνδυασμό με ένα πολύ ωραίο ΓΚΟΛ. Στο 71' διπλή ευκαιρία για το Χαρωπό εξουδετέρωσε και τις δύο φορές ο τερματοφύλακας μας Σλιάκας. Στο 73' άλλη μία (από τις λίγες) καλή ευκαιρία για το Χαρωπό, αλλά ο Σλιάκας ήταν και πάλι εκεί. Στο 75' σέντρα από αριστερά χαμηλή παράλληλη του Tushev, βγαίνει ανάμεσα από δύο αμυντικούς ο Σαββίδης, αλλά το δεξί του πλασέ αποκρούει άνετα ο τερματοφύλακας του Χαρωπού. Στο 76' αλλαγή Στεφανόπουλος Στ. αντί Σίσκος Γ. Στο 83' απευθείας φάουλ από δεξιά του Tushev με το αριστερό του αποκρούει ωραία ο τερματοφύλακας στην αριστερή του γωνία, αλλά το ριμπάουντ που παίρνει ο Σαββίδης ο επόπτης τον υποδεικνύει οφσάιντ. Στο 84' αλλαγή Σπαχής Ι. του Γ. αντί Μανδέλας Ι. Στο 88' και στο 90' δύο χλιαρές προσπάθειες για να μειώσει το Χαρωπό. Στο 92' ΓΚΟΛ για το 3-0 από το πλασέ του Σαββίδη, σε σουτ ασίστ του Tushev.

Τελικό Αποτέλεσμα: 3-0

Αλλαγές: Tushev M. αντί Χαριλάου Γ., Στεφανόπουλος Στ. αντί Σίσκος Γ. και Σπαχής Ι. του Γ. αντί Μανδέλας Ι.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κούκας Μ.
  3. Μανδέλας Ι.
  4. Σίσκος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Ράμναλης Γ.
  7. Οκταπότης Ι.
  8. Nikolakiev S.
  9. Χαριλάου Γ.
  10. Σιάμης Στ.
  11. Σαββίδης Αλ.
  12. Tushev M.
  13. Σπαχής Ι του Γ.
  14. Χίτζιος Αθ.
  15. Τσιντσάρης Δ.
  16. Δελής Κ.
  17. Σπαχής Γ.
  18. Στεφανόπουλος Στ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου