7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Κρατάμε ΑΠΛΑ τους 3 πόντους με το Στρυμονικό

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 7η αγωνιστική της A' ερασιτεχνικής κατηγορίας (Ανώτερης) και για τον Α' όμιλο, με τον Στρυμών Στρυμονικού στο γήπεδο μας. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  -  ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ    4-1


Στο 1ο ημίχρονο και στο 8' έχουμε το πρώτο σουτ από τον Tushev που πάει άουτ. Στο 18' γίνεται γρήγορα η εκτέλεση του κόρνερ από το Στρυμονικό και από τη σέντρα η μπάλα πάει στο δεύτερο δοκάρι που είναι ο Δουλγέρης, όπου κάνει το δεξί δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Τσιντσάρη και κάνει το ΓΚΟΛ για το 0-1. Στο 22' Εκτελείται φάουλ για το Στρυμονικό από αριστερά ο επόπτης δίνει οφσάιντ πάει ο Σιάμης Ι. (αρχηγός) να πιάσει τη μπάλα για να εκτελέσει γρήγορα το οφσάιντ, ο Μπαχαρίδης του Στρυμονικού τον χτυπά με τακουνάκι για να μη δώσει συνέχεια γρήγορα, ο Σιάμης το σπρώχνει από πίσω ο παίκτης του Στρυμονικού το βρίσει και ο διαιτητής που είναι κοντά τους αποβάλλει με απευθείας κόκκινη και τους δύο, για να μείνουν και οι δύο ομάδες με 10 παίκτες. Στο 23' αλλαγή Οκταπότης Ι. αντί Στεφανόπουλος Στ. Στο 30' απευθείας εκτέλεση φάουλ από το Nikolakiev η μπάλα χτυπάει στο τείχος και πάει κόρνερ. Στο 32' και ενώ έχει κερδίσει ένα φάουλ το Στρυμονικό στο κέντρο και δεξιά δίπλα στο πλάγιο άουτ, ο τερματοφύλακας του Στρυμονικού Καστής σε έντονο ύφος και δυνατά φωνάζει σε ένα συμπαίκτη του και του φεύγει βρισιά στα Θεία και ο διαιτητής να φεύγει από το κέντρο να πηγαίνει στον τερματοφύλακα και να του δείχνει απευθείας κόκκινη, με το Στρυμονικό να μείνει με 9 παίκτες. Στο 45' σουτ του Χαριλάου αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 45+1' ωραία ενέργεια του Χαριλάου από κεφαλιά πάσα του Nikolakiev το σουτ πάει στην αριστερή συμβολή των δοκαριών στην επιστροφή πάει στο χέρι του τερματοφύλακα και απομακρύνει ο αμυντικός, αλλά ο διαιτητής μετά από υπόδειξη του επόπτη δίνει οφσάιντ του Χαριλάου.  

Στο 2ο ημίχρονο και στο 49' εκτελεί κόρνερ από αριστερά ο Tushev παράλληλα προς το τέρμα η μπάλα χτυπάει στον αμυντικό Χατζησταυρίδη & Δουλγέρη και η μπάλα πάει αυτοΓΚΟΛ για το 1-1. Στο 53' κάθετη μπαλιά στο χώρο από το Ράμναλη και ο Χαριλάου με ωραίο πλασέ από αριστερά κάνει το ΓΚΟΛ για το 2-1 και την ανατροπή. Στο 57' πάσα του Οκταπότη στον Tushev στο κέντρο και έξω από τη μεγάλη περιοχή κάνει το ψηλοκρεμαστό σουτ και η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 60' παράλληλη σέντρα του Tushev από αριστερά και ο Χαριλάου προλαβαίνει τον τερματοφύλακα του Στρυμονικού και με τσίμπημα της μπάλας την περνάει πάνω από τον τερματοφύλακα και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 3-1. Στο 63' σουτ του Nikolakiev από δεξιά, σε πάσα τρύπα του Αλικότση, η μπάλα πάει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο λεπτό αυτό ο εκνευρισμός του Στρυμονικού παίρνει το πάνω χέρι και ενώ ο Παντελίδης φωνάζει στον Ποντίνοβ, οι δύο παίκτες έρχονται στα χέρια με μπουνιές εκατέρωθεν και με εμπλοκή μετά και άλλων παικτών του Στρυμονικού και για 10 λεπτά γίνεται κάτι που δεν έχει σχέση με ποδόσφαιρο. Ο διαιτητής αποβάλει τους δύο παίκτες και το Στρυμονικό μένει με 7 παίκτες. Στο 72' που αρχίζει το παιχνίδι αλλαγή Σπαχής Ι του Γ αντί Nikolakiev S. Στο 73' αλλαγή Τσιντσάρης Πασχ. αντί Χαριλάου Γ. Στο 77' σουτ του Αλικότση από 40 μέτρα περίπου η μπάλα χτυπάει λίγο στο Δουλγέρη και πάει στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 4-1. Στο 83' σουτ του Σπαχή Ι. του Γ. η μπάλα λίγο άουτ. 

Τελικό Αποτέλεσμα: 4-1

Αλλαγές: Οκταπότης Ι. αντί Στεφανόπουλος Στ., Σπαχής Ι του Γ αντί Nikolakiev S. και Τσιντσάρης Πασχ. αντί Χαριλάου Γ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Κούκας Μ.
  3. Σιάμης Στ.
  4. Ράμναλης Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Nikolakiev S.
  8. Στεφανόπουλος Στ.
  9. Σαββίδης Αλ.
  10. Tushev M.
  11. Χαριλάου Γ.
  12. Οκταπότης Ι.
  13. Μανδέλας Ι.
  14. Σπαχής Ι του Γ.
  15. Σλιάκας Γ.
  16. Βασιλειάδης Αγγ.
  17. Τσιντσάρης Πασχ.
  18. Δελής Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου