7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

3 Γκολ η Αστραπή εκτός - Το αποτέλεσμα 1-2

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 11η αγωνιστική της A' ερασιτεχνικής κατηγορίας (Ανώτερης) και για τον Α' όμιλο, με τη Serres 1800 στο γήπεδο Αεροδρομίου Α. Το αποτέλεσμα ήταν...


SERRES 1800  -  ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ    1-2


Στο 1ο ημίχρονο στο 7' ωραία ευκαιρία χάνεται από το δεξί σουτ του Nikolakiev που η μπάλα πάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 8' από λάθος πλάγιο άουτ που δίνει ο επόπτης βγάζουν μία καλή ευκαιρία η Serres 1800. Στο 13' εκτέλεση φάουλ από τον Αλικότση η μπάλα πάει στον Οκταπότη που τη στρώνει στο Σιάμη Στ. και κάνει το δυνατό αριστερό σουτ από 30 μέτρα, ο τερματοφύλακας κάνει ωραία εκτινάξει και ακουμπά πολύ λίγο για να πάει η μπάλα στο αριστερό του κάθετο δοκάρι και να χαθεί μεγάλη ευκαιρία. Στο 21' καλή ευκαιρία με το Σαββίδη, το αριστερό του πλασέ αποκρούει ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Στο 27' καθαρή ανατροπή του Nikolakiev μέσα στη μεγάλη περιοχή και πέναλτι. Στο 28' εκτέλεση του πέναλτι από τον Αλικότση και ΓΚΟΛ για το 0-1. Στο 31' εκτέλεση φάουλ από το Σιάμη Στ. που πατάει τη μπάλα στο Nikolakiev και κάνει το δυνατό δεξί σουτ ο τερματοφύλακας αποκρούει, αλλά η μπάλα του φεύγει, έρχεται ο Οκταπότης και με αριστερό σουτ κάνει το ΓΚΟΛ για το 0-2. Στο 35' σε μία φάση μέσα στα καρέ μας η μπάλα πάει δεξιά στη μεγάλη περιοχή, παράλληλη συρτή σέντρα από τον επιθετικό, λάθος τοποθέτηση στο δεξί του πόδι ο Σίσκος και κάνει ένα πολύ ωραίο αυτοΓΚΟΛ για το 1-2. Στο 45' σουτ του Οκταπότη η μπάλα κόρνερ. Εκτέλεση του κόρνερ και πάλι ο Οκταπότης από πάσα του Σαββίδη δε μπορεί να κάνει τα γκολ του 2.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 47' σέντρα του Σιάμη Στ. από αριστερά και ο Σαββίδης χάνει διπλή προσπάθεια για γκολ που τις σταμάτει ο τερματοφύλακας. Στο 50' αλλαγή Χίτζιος Αθ. αντί Σπαχής Ι. του Γ. Στο 53' κεφαλιά του Nikolakiev από εκτέλεση φάουλ του Αλικότση αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 57' ευκαιρία από τον Οκταπότη ενώ δίπλα ήταν μόνος ο Nikolakiev. Στο 67' εκτέλεση φάουλ από το Σιάμη Στ. δυνατή κεφαλιά του επερχόμενου Μανδέλα η μπάλα σχεδόν γλύφει το οριζόντιο δοκάρι και πάει άουτ. Στο 68' ευκαιρία με το δεξί σουτ του Nikolakiev η μπάλα άουτ. Στο 72' ευκαιρία από τη Serres 1800, με τον επιθετικό της να τον σταματάει ο τερματοφύλακας μας Τσιντσάρης σε διπλή σωτήρια επέμβαση και ο Σαββίδης μετά να διώχνει σε πλάγιο άουτ. Στο 80' πρώτα με το Nikolakiev που κερδίζει το κόρνερ και μετά με την εκτέλεση του, δε μπορεί κάποιος να κάνει το γκολ. Στο 88' αλλαγή Τσιντσάρης Π. αντί Nikolakiev S. Στο 91' ο Χίτζιος κάνει το δεξί σουτ, από παλικαρίσιο κλέψιμο και η μπάλα πάει κόρνερ. Με την εκτέλεση του κόρνερ στο 92' ο Τσιντσάρης Πασχ. χάνει μοναδική ευκαιρία με κεφαλιά να κάνει το γκολ.

Τελικό Αποτέλεσμα: 1-2

Αλλαγές:  Χίτζιος Αθ. αντί Σπαχής Ι. του Γ. και Τσιντσάρης Π. αντί Nikolakiev S.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Κούκας Μ.
  3. Μανδέλας Ι.
  4. Σίσκος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Ράμναλης Γ.
  7. Σπαχής Ι του Γ.
  8. Nikolakiev S.
  9. Σιάμης Στ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Σαββίδης Αλ.
  12. Σπαχής Γ.
  13. Τσιντσάρης Π.
  14. Χίτζιος Αθ.
  15. Σλιάκας Γ.
  16. Σπαχής Ι του Δ.
  17. Tushev M.
  18. Χαριλάου Γ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου