7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Δεν παίζεις, δεν έχεις τύχη, ΧΑΝΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 3η αγωνιστική της A' ερασιτεχνικής κατηγορίας (Ανώτερης) και για τον Α' όμιλο, με τον Ολυμπιακό Ροδόπολης στο γήπεδο Μοναστηρακίου. Το αποτέλεσμα ήταν...



ΡΟΔΟΠΟΛΗ   -   ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ    1-0


Στο 1ο ημίχρονο και στο 10' εκτέλεση φάουλ για τη Ροδόπολη η μπάλα χτυπάει σε παίκτη της Ροδόπολης, αλλάζει πορεία και πάει άουτ. Στο 13' σουτ του Βασιλειάδη μετά από σέντρα του Χαριλάου, τη μπάλα αποκρούει ο τερματοφύλακας της Ροδόπολης σε κόρνερ. Εκτελείται το κόρνερ με το Σαββίδη από δεξιά η μπάλα χτυπάει στο Nikolakiev και πάει στο Βασιλειάδη που κάνει την προβολή στο μέτρο από τη γραμμή και αποκρούει ο τερματοφύλακας, η μπάλα πάει πάλι στο Σαββίδη και ο αμυντικός στη γωνία της μεγάλης περιοχής τον ανατρέπει και ο διαιτητής σφυρίζει αλλά όχι πέναλτι όπως ζητάνε οι παίκτες της Αστραπής, αλλά φάουλ επάνω στη γραμμή. Στο 15' εκτελείται το φάουλ από το Χαριλάου η μπάλα χτυπάει στο τοίχος και πάει έξω στο Σιάμη Στ. και από 35 μέτρα κάνει το δυνατό σουτ για να αποκρούσει και πάλι ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Στο 27' μία επέλαση του Φαρδέλα για τη Ροδόπολη από αριστερά, φτάνει στη γωνία περίπου της μεγάλης περιοχής, κάνει τη σέντρα και με κεφαλιά ο μόνος του Κωνσταντινίδης κάνει το ΓΚΟΛ και το 1-0 στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα μας Τσιντσάρη παρά την προσπάθεια του να αποκρούσει. Στο 44' και 45' κάνει δύο πολύ καλές αποκρούσεις ο Τσιντσάρης σε αριστερό αλλά δε δεξί σουτ του Δημητρώφ.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 54' αλλαγή Σίσκος Γ. αντί Βασιλειάδης Αγγ. Στο 58' δεύτερη κίτρινη για το Σιάμη Ι., κόκκινη και με 10 παίκτες η Αστραπή, σε μία φάση που δε ζήτησε φάουλ ο Σιάμης. Στο 59' χαμένο πέναλτι που πήγε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι από το Στοϊμένωφ. Στο 62' φάουλ από δεξιά για την Αστραπή κεφαλιά του Στεφανόπουλου και αποκρούει δύσκολα ο τερματοφύλακας. Στο 67' σουτ του Δημητρώφ αποκρούει ο Τσιντσάρης και διώχνει μακριά ο Βαλσαμάκης. Στο 68' σουτ διαγώνιο από αριστερά του Tushev ο τερματοφύλακας της Ροδόπολης παρακολουθεί απλά τη μπάλα να πηγαίνει στο δεξί κάθετο του δοκάρι και μετά να απομακρύνουν οι αμυντικοί του. Στο 74' κερδίζει τη κόντρα από αριστερά ο Σαββίδης μπαίνει από τα πλάγια κάνει το δυνατό σουτ και αποκρούει δύσκολα ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Στο 75' αλλαγή Οκταπότης Ι. αντί Βαλσαμάκης Β. Στο 76' σέντρα από δεξιά του Nikolakiev η μπάλα πάει στο ύψος του πέναλτι, αλλά η προβολή του Tushev στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 79' από αριστερά διαγώνιο σουτ του Nikolakiev η μπάλα κοντράρει και πάει απαλά στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Στο 80' από δεξιά ο Χαριλάου ντριπλάρει ωραία δύο αμυντικούς μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή και κάνει μία ωραία ψηλοκρεμαστή μπαλιά προς το τέρμα για να αποκρούσει δύσκολα ο τερματοφύλακας. Στο 84' πάει σε τετ-α-τετ ο Δημητρώφ αλλά στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 87' αλλαγή Μανδέλας Ι. αντί Σιάμης Στ. Στο 88' κόκκινη και για τη Ροδόπολη με δεύτερη κίτρινη του Στοϊμένωφ. Στο 89' αριστερό σουτ τεχνικό του Ράμναλη από δεξιά και έξω από τη μεγάλη περιοχή αποκρούει ο τερματοφύλακας δύσκολα και η μπάλα του φεύγει κόρνερ. 

Τελικό Αποτέλεσμα: 1-0

Αλλαγές: Σίσκος Γ. αντί Βασιλειάδης Αγγ., Οκταπότης Ι. αντί Βαλσαμάκης Β. και Μανδέλας Ι. αντί Σιάμης Στ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Ράμναλης Γ.
  3. Σιάμης Στ.
  4. Χαριλάου Γ.
  5. Βαλσαμάκης Β.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Nikolakiev S.
  8. Στεφανόπουλος Στ.
  9. Βασιλειάδης Αγγ.
  10. Tushev M.
  11. Σαββίδης Αλ.
  12. Οκταπότης Ι.
  13. Μανδέλας Ι.
  14. Δελής Κ.
  15. Πουρσανίδης Αλ.
  16. Σίσκος Γ.
  17. Χίτζιος Α.
  18. Τσιντσάρης Πασχ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου