7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Νίκη μέσα στο Πετρίτσι με καλό παιχνίδι

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 4η αγωνιστική της A' ερασιτεχνικής κατηγορίας (Ανώτερης) και για τον Α' όμιλο, με την Αναγέννηση Ν. Πετριτσίου στο γήπεδο Ν. Πετριτσίου. Το αποτέλεσμα ήταν...


Ν. ΠΕΤΡΙΤΣΙ   -   ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ    1-2


Στο 1ο ημίχρονο και στο 11' γίνεται μία κόντρα στην περιοχή της Αστραπής, χάνει τη μπάλα ο Τσιντσάρης και τελικά απομακρύνουν οι αμυντικοί μας. Στο 12' μοναδική στιγμή για την Αστραπή, λάθος του κεντρικού αμυντικού του Ν. Πετριτσίου βάζει την κόντρα ο Οκταπότης που πίεζε, κερδίζει τη μπάλα και βγαίνει στο τετ-α-τετ και ενώ είχε ακόμα μέτρα για να πλασάρει και να κάνει το γκολ, κάνει το πλασέ σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα πάει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 13' σουτ δυνατό του Tushev  από 30 μέτρα χτυπάει η μπάλα σε αμυντικό πάει στον Οκταπότη που ανοίγει δεξιά στον επερχόμενο Σπαχή, αλλά η σέντρα του ήταν όχι η αναμενόμενη. Στο 14' ο Σιάμης Στ. δίνει στον Tushev, αυτός ανοίγεται αριστερά και συγκλίνει προς το τέρμα όπου βγάζει συρτή μπαλιά στον επερχόμενο Σιάμη Στ. και από το ύψος του πέναλτι κάνει το δυνατό αριστερό σουτ και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 0-1. Στο 18' απευθείας εκτέλεση φάουλ από το Σιάμη Στ. από αριστερά, περνάει εξωτερικά από το τοίχος αποκρούει λίγο ο τερματοφύλακας του Ν. Πετριτσίου γλύφει το δεξί κάθετο δοκάρι και καταλήγει κόρνερ. Εκτελείται το κόρνερ από αριστερά και το Σιάμη Στ. γίνεται μία κεφαλιά η μπάλα πάει έξω στον Tushev που κάνει του σουτ με το δεξί και περνάει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 19' ευκαιρία από δεξιά για τον επιθετικό του Ν. Πετριτσίου, αλλά το δεξί του σουτ πάει άουτ. Στο 21' σέντρα από αριστερά του επιθετικού και μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πάει σε δύο μόνους επιθετικούς στο δεύτερο δοκάρι που ο ένας κάνει το αριστερό σουτ για να αποκρούσει με το πόδι επάνω στη γραμμή περίπου ο τερματοφύλακας μας Τσιντσάρης και το Ν. Πετρίτσι να χάσει το γκολ στην καλύτερή του φάση. 

Στο 2ο ημίχρονο και στο 51' απευθείας τεχνική εκτέλεση φάουλ από αριστερά και με το δεξί πόδι η μπάλα περνάει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσιντσάρη. Στο 53' μαρκάρισμα με τα μάτια στο Μωραΐτη που βγάζει κάθετη μπαλιά στο Nikolov που πλασάρει και κάνει το ΓΚΟΛ για το 1-1. Στο 55' αλλαγή Κούκας Μ. αντί Σπαχής Γ. Στο 57' εκτελεί το άουτ ο τερματοφύλακας μας Τσιντσάρης κάνει προσποίηση ο Nikolakiev η μπάλα φεύγει στον Tushev και ενώ ακόμα αναπηδά η μπάλα, κάνει το αριστερό ψηλοκρεμαστό πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του εξερχόμενου τερματοφύλακα για να κάνει γρήγορα μετά την ισοφάριση, το ΓΚΟΛ και το 1-2. Στο 62' εκτέλεση φάουλ μπροστά από την περιοχή μας του Βαλσαμάκη η μπάλα πάει στο Nikolakiev με ωραίο τρόπο περνάει τη μπάλα μπροστά στον Tushev που κάνει το αριστερό σουτ και στέλνει τη μπάλα άουτ στην απέναντι πλευρά. Στο 69' αλλαγή Σαββίδης Αλ. αντί Nikolakiev S. Στο 71' σέντρα σουτ του Αραμπατζή από δεξιά, δε βρίσκεται κάποιος να βάλει το πόδι και η μπάλα πάει άουτ. Στο 72' αλλαγή Βασιλειάδης Αγγ. αντί Οκταπότης Ι. Στα τελευταία λεπτά παρ' ότι υπήρχε μία σχετική πίεση από το Ν. Πετρίτσι, η Αστραπή διαχειρίστηκε καλά το χρόνο χωρίς να δεχτεί καμία ιδιαίτερα επικίνδυνη φάση.

Τελικό Αποτέλεσμα: 1-2

Αλλαγές: Κούκας Μ. αντί Σπαχής Γ., Σαββίδης Αλ. αντί Nikolakiev S. και Βασιλειάδης Αγγ. αντί Οκταπότης Ι.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Οκταπότης Ι.
  3. Μανδέλας Ι.
  4. Σίσκος Γ.
  5. Βαλσαμάκης Β.
  6. Σιάμης Στ.
  7. Σπαχής Γ.
  8. Στεφανόπουλος Στ.
  9. Tushev M.
  10. Χαριλάου Γ.
  11. Nikolakiev S.
  12. Σαββίδης Αλ.
  13. Κούκας Μ.
  14. Βασιλειάδης Αγγ.
  15. Πουρσανίδης Αλ.
  16. Δελής Κ.
  17. Τσιντσάρης Πασχ.
  18. Σπαχής Ι του Γ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου