7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Αρχή με Νίκη μέσα στο Ακριτοχώρι

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 1η αγωνιστική της A' ερασιτεχνικής κατηγορίας (Ανώτερης) και για τον Α' όμιλο, με τον Άρη Ακριτοχωρίου στο γήπεδο του Ακριτοχωρίου. Το αποτέλεσμα ήταν...



ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ  -  ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ     0-4


Στο 1ο ημίχρονο και στο 9' πλάγιο από το Σιάμη Στ. και από αριστερά στο Σαββίδη που κάνει την πάσα μέσα στη μεγάλη περιοχή στο Ράμναλη αλλά το πλασέ του πάει άουτ. Στο 16' σέντρα από δεξιά για το Ακριτοχώρι η μπάλα πάει στον Παρασκευόπουλο αριστερά και μέσα στη μεγάλη περιοχή που είναι μόνος του, αλλά το σουτ του πάει άουτ. Στο 26' απευθείας φάουλ του Tushev μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Ακριτοχωρίου. Στο 33' νέα ευκαιρία σε σουτ του Παρασκευόπουλου μέσα από τη μεγάλη περιοχή και πάλι άουτ. Στο 34' εκτέλεση φάουλ από το Χαριλάου κεφαλιά του Σιάμη Στ. η μπάλα πάει άουτ, ο επόπτης δίνει κόρνερ και στην εκτέλεση πάει ο Tushev, εκτελεί αναμπουμπούλα στην περιοχή του Ακριτοχωρίου πιάνει το αριστερό σουτ ο Σαββίδης και η μπάλα πάει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 42' πάσα του Χαριλάου στο Σπαχή κάνει το δεξί σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 43' χαμένη ευκαιρία με σουτ από το αριστερό του Σαββίδη λόγω βιασύνης του πάει άουτ. Στο 1' λεπτό των καθυστερήσεων η μπάλα πάει έξω από τη μεγάλη περιοχή στον Αλικότση που κάνει το αριστερό ψηλοκρεμαστό σουτ και η μπάλα πάει λίγο άουτ γλείφοντας το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 46' αλλαγή Nikolakiev S. αντί Σπαχής Γ. Στο 47' χάνει ευκαιρία το Ακριτοχώρι με τον επιθετικό να πηγαίνει σε τετ-α-τετ λόγω λάθους της άμυνας και να αποκρούει το σουτ του επιθετικού ο τερματοφύλακας μας Τσιντσάρης σε κόρνερ. Στο 48' απευθείας εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Tushev η μπάλα πάει λίγο άουτ από το αντίθετο κάθετο δοκάρι. Στο 52' πάσα του Nikolakiev αριστερά στο Σαββίδη που κάνει το αριστερό σουτ και μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Ακριτοχωρίου. Στο 53' εκτέλεση φάουλ του Tushev από αριστερά και στο κέντρο του γηπέδου η μπάλα πάει στον τερματοφύλακα που χάνει τη μπάλα, αυτή χτυπάει στο Σαββίδη που είχε πάει κοντά του και η μπάλα πάει παράλληλα δεξιά στο Nikolakiev που κάνει το δεξί σουτ σε κενή εστία και χάνει μοναδική ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 59' μπαλιά για το Ακριτοχώρι του Γκόρα στον Παρασκευόπουλο που μπαίνει στη μεγάλη περιοχή και τον κόβει ο Σίσκος, το Ακριτοχώρι διαμαρτύρεται για πέναλτι (στο βίντεο φαίνεται τζαρτζάρισμα με τους ώμους των δύο παικτών). Στο 61' πάσα του Βασιλειάδη στο Tushev που μπαίνει από αριστερά και κάνει το δυνατό αριστερό σουτ η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 67' αλλαγή Κούκας Μ. αντί Σίσκος Γ. Στο 68' πάσα του Χαριλάου στον κενό χώρο για το Σαββίδη στη γραμμή της μεγάλης περιοχής λάθος του τερματοφύλακα με τον αμυντικό του, η μπάλα πάει στο Tushev και με αριστερό από 30 μέτρα σε κενή εστία κάνει το ΓΚΟΛ για το 0-1. Στο 71' ο Σαββίδης κάνει πάσα στο Βασιλειάδη και αυτός αριστερά στον κενό χώρο για το Tushev και με πλασέ κάνει το ΓΚΟΛ για το 0-2. Στο 74' εκτέλεση φάουλ του Τσιντσάρη μέσα από τη μεγάλη περιοχή της Αστραπής η μπάλα πάει στην επίθεση μας στο Nikolakiev που με δυνατό δεξί σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 0-3. Στο 80' κλείνει η Αστραπή ένα καλό δωδεκάλεπτο βάζοντας ακόμα ένα ΓΚΟΛ για το 0-4 με το αριστερό πλασέ του Βασιλειάδη στο ύψος του πέναλτι από παράλληλη πάσα από αριστερά του Χαριλάου. Στο 81' αλλαγή Μανδέλας Ι. αντί Tushev M. Στο 84' πέναλτι του Κούκα στον Παρασκευόπουλο. Στο 85' εκτέλεση του πέναλτι από τον Τοπούτογλου στη δεξιά γωνία του τέρματος μας, αλλά με εξαιρετική εκτίναξη του τερματοφύλακα μας Τσιντσάρη διώχνει και με τα δύο χέρια τη μπάλα σε κόρνερ.

Τελικό Αποτέλεσμα: 0-4

Αλλαγές: Nikolakiev S. αντί Σπαχής Γ., Κούκας Μ. αντί Σίσκος Γ., και Μανδέλας Ι. αντί Tushev M.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. ΑλικότσηςΙ.
  3. Σιάμης Στ.
  4. Χαριλάου Γ.
  5. Σίσκος Γ.
  6. Ράμναλης Γ.
  7. Σπαχής Γ.
  8. Στεφανόπουλος Στ.
  9. Βασιλειάδης Αγγ.
  10. Tushev M.
  11. Σαββίδης Αλ.
  12. Μανδέλας Ι.
  13. Χίτζιος Αθ.
  14. Τσιντσάρης Πασχ.
  15. Σλιάκας Γ.
  16. Δελής Γ.
  17. Κούκας Μ.
  18. Nikolakiev S.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου