7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Ένα Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!

Στο blog της ομάδας, ο προπονητής της Κεχλιμπάρης Γεώργιος, έστειλε το παρακάτω Ευχαριστήριο μήνυμα:
...


<<
Μέσα από αυτό το μήνυμα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να παρουσιάσω ως προπονητής της ομάδας μερικά στοιχεία για τη ποδοσφαιρική χρονιά που μόλις τέλειωσε.

Σας ευχαριστώ! Γιατί ήσασταν δίπλα μας σε κάθε αγώνα που δώσαμε, εντός και εκτός έδρας, σε εύκολα και δύσκολα ματς, σε νίκες και ήττες. Σας ευχαριστώ γιατί αγκαλιάσατε θερμά την προσπάθεια μου και των παικτών μου! Γιατί μας χειροκροτήσατε σε κάθε στιγμή ακόμη και στις ήττες, ακόμη και τον νικητή αντίπαλο μας που υποδηλώνει ποδοσφαιρική και κοινωνική παιδεία.

Μέσα από αυτό το μήνυμα σας παρουσιάζω και την πορεία μας που καταφέραμε να φέρουμε την Αστραπή ένα βήμα παραπάνω στα Σερραϊκά δρώμενα.
Ξεκινώντας να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα μέλη της διοίκησης που ξοδεύοντας χρήμα από  το υστέρημα τους, χρόνο προσωπικό και οικογενειακό, και δείχνοντας εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές και αμέριστη συμπαράσταση σε προπονητή και παίκτες έφεραν εις πέρας ένα όντως δύσκολο έργο αφήνοντας όμως και ως παρακαταθήκη ένα όμορφο γήπεδο και άρτιες ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις.
Είναι μεγάλη μου τιμή που υπηρετώ την Αστραπή από αυτό το πόστο σε μια χρονιά που ανεβαίνουμε κατηγορία και για όσους θυμούνται καλά είχα φύγει από την Αστραπή σε μια χρονιά που πανηγυρίσαμε με άξιους και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές την άνοδο τότε ως πρωταθλητές στην Β κατηγορία. 
Μια φετινή χρονιά δύσκολη. Ξεκινήσαμε με μεγάλο όραμα αλλά η πορεία δεν ήταν ανάλογη. Πολλές αποχωρήσεις, άλλες συνειδητές άλλες λόγω έλλειψης κινήτρου, άλλες λόγω έλλειψης επικοινωνίας και άλλες λόγω τραυματισμών.

Νιώθω όμως ευτυχισμένος , περήφανος και ευλογημένος που είχα πρώτον δυο παιδιά δίπλα μου, τον Δημήτρη Γκένιο και Λιόνδα Γεώργιο ως συνεργάτες και φροντιστές και δεύτερον αυτούς τους παίκτες που θα ήταν άδικο να ονοματίσω κάποιους και να αδικήσω τους λοιπούς . Υπάρχουν όμως αδυναμίες και λέω ευχαριστώ Κουκ, Μούζο, Μαντελίνιο, Τζέι, Λέρι, Οκ,  Στηβ, Ράμνα, Δρόντζα, αφήνοντας τελευταίο και πολυτιμότερο τον πάτερ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μικρούς μου και τα παιδιά που έρχονταν από έξω Μπαντοτάκης, Σακελλαρίου, Κούρτη.

Η ομάδα στον B' γύρο παρά τα προβλήματα και τις αποχωρήσεις Τσιντσάρη και Νικολακίεφ, τις αποχωρήσεις παικτών κορμού όπως Λιόσιος, Δέντσας, Κουλιάλη, Σπαχή, Κούδα, και του μεγάλου άτυχου Ζαχαριάδη, μάζεψε περισσότερους πόντους με λιγότερα παθητικά γκολ με περισσότερα ενεργητικά γκολ και  λιγότερες ήττες έχοντας την καλύτερη επίθεση και αναδεικνύοντας τον πρώτο σκόρερ.
Σας ευχαριστώ όλους και  σας ζητώ όλους να συνεχίσετε να προσφέρετε όλοι με τον ίδιο ζήλο για να δούμε την Αστραπή να λάμπει στον Σερραϊκό ποδοσφαιρικό ουρανό!!!!

Η φετινή άνοδος είναι αφιερωμένη στον παίκτη και αδελφικό μου φίλο, Ζαχαριάδη Γεώργιο.


Με εκτίμηση


Κεχλιμπάρης Γιώργος
>>






1 σχόλιο:

  1. Να συγχαρω προσωπικα και να ευχαριστησω ολους σας για το θεαμα και τις χαρες που μας χαρισατε ο καθενας χωριστα απο το ποστο που αναλαβατε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή